Η Κορακάκη χρυσό μετάλλιο στη Μπολόνια Reviewed by Momizat on . Ακριβώς δύο μήνες μετά τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 25 μέτρα πιστόλι η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγών Ακριβώς δύο μήνες μετά τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 25 μέτρα πιστόλι η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγών Rating: 0

Η Κορακάκη χρυσό μετάλλιο στη Μπολόνια

Η Κορακάκη χρυσό μετάλλιο στη Μπολόνια

Ακριβώς δύο μήνες μετά τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 25 μέτρα πιστόλι η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μπολόνια.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο θέλει να κλείσει εντυπωσιακά τη χρονιά με άλλο ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο στο αγώνισμα των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι όπου πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι του Σαββάτου στην Μπολόνια.

Είναι η πρώτη φορά που η Κορακάκη κατακτά χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο κύπελλο.

Η 20χρονη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης από τον προκριματικό γύρο πέρασε ως 5η, το ίδιο και στα προημιτελικά, όπου πρώτευσε η Κινέζα Γινγκίνγκ Ζανγκ.

Περισσότερα:http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=39352&subid=2&pubid=130519977

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top