Πετρούσα – Δοξάτο:2-0 Reviewed by Momizat on . Με δυο γρήγορα τέρματα μέσα σε 15 λεπτά, οι παίκτες του Μπ.Καζεπίδη έδειξαν ποιο θα ήταν το αφεντικό του ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να κ Με δυο γρήγορα τέρματα μέσα σε 15 λεπτά, οι παίκτες του Μπ.Καζεπίδη έδειξαν ποιο θα ήταν το αφεντικό του ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να κ Rating:

Πετρούσα – Δοξάτο:2-0

Πετρούσα – Δοξάτο:2-0

Με δυο γρήγορα τέρματα μέσα σε 15 λεπτά, οι παίκτες του Μπ.Καζεπίδη έδειξαν ποιο θα ήταν το αφεντικό του ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να κατακτήσουν το τρίποντο από το πρώτο μέρος. Ταυτόχρονα, με τη νίκη τους αυτή, ξέφυγαν τέσσερις βαθμούς από τους Φιλίππους.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 13΄ο Σ.Σαββίδης με σουτ από διαγώνια θέση γράφει το 1-0.

Στο 28΄ο Ράπτης με σουτ κεραυνό έκανε το 2-0.

Διαιτητές: Λουκίδης (Κεσαπίδης – Γκοτζαρίδης

Πετρούσα: Βέργος, Ξενίδης, Δ.Κότιος, Παπαθεοδώρου, Ράπτης, Γ.Κύρτσης (60΄ Ταξίδης), Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης (80΄ Μπάτσιος), Γεωργιάδης, Γ.Κότιος, Σαββίδης )70΄ Τσιάντας)

Δοξάτο: Βεζυρτζόγλου, Μπαρμπουτέλης, Μόσχος, Σιαματάς, Ζάχαρης, Βασιλακάκης (77΄ Ψαράς), Ντίνας, Ιωαννίδης (72΄ Τουλούπης), Παντζαρίδης, Αποστολίδης (30΄ Νότας), Τουρφαντίδης

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top