«Δράσεις στην Ονειρούπολη τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου» Reviewed by Momizat on . Ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο έζησαν οι χιλιάδες κόσμου που επισκέφτηκαν «Το Χωριό του Άη Βασίλη». Πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων κράτησαν συντροφιά και τις δύο Ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο έζησαν οι χιλιάδες κόσμου που επισκέφτηκαν «Το Χωριό του Άη Βασίλη». Πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων κράτησαν συντροφιά και τις δύο Rating: 0

«Δράσεις στην Ονειρούπολη τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου»

«Δράσεις στην Ονειρούπολη τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου»

Ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο έζησαν οι χιλιάδες κόσμου που επισκέφτηκαν «Το Χωριό του Άη Βασίλη». Πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων κράτησαν συντροφιά και τις δύο ημέρες στους μικρούς και μεγάλους  επισκέπτες της «Ονειρούπολης», εμπλουτίζοντας το παραμυθένιο της σκηνικό με περισσότερα χρώματα, μουσικές και αρώματα. Συνεχίζουμε με τους ίδιους εορταστικούς ρυθμούς και αυτή την εβδομάδα.

Το πρωί της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Τα  «Γλυκο-ξωτικά» της «Ονειρούπολης» υποδέχονται και ξεναγούν τους μαθητές σε ολόκληρη την «Ονειρούπολη».

Από τις 9:00 το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο «Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής» οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ «Άκμων» δημιουργούν με κέφι σοκολατένια γλυφιτζουράκια και τα προσφέρουν στους λιλιπούτιους επισκέπτες της «Ονειρούπολης».

Στις 19.00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημαρχείου Δράμας, η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας και η Μέριμνα Ποντίων Κυριών Δράμας πραγματοποιεί εκδήλωση, παρουσίασης βιβλίου του κ. Ευάγγελου Καρσανίδη με τίτλο: «Η εκπαίδευση στις επαρχίες Δράμας και Ζιχνών κατά την Τουρκοκρατία (1840-1913)». Είσοδος Ελεύθερη.

Στις 19.30-20.30 στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» οι Εθελοντικές Ομάδες & οι Σύλλογοι παρουσιάζουν θέματα σχετικά με την πολιτική προστασία και τον εθελοντισμό. Συμμετέχουν: Ομάδα ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α, Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας «Άρτεμις», Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών και Φίλων Δράμας, Λέσχη Καταδρομέων Ν. Δράμας.

Παράλληλες εκδηλώσεις- εκθέσεις

Στο Κέντρο Νεότητας «Γ. Παρασίδης» (Παλιό Δημαρχείο). Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής. Οι Λιλιπούτειοι Ζωγράφοι του Κέντρου Νεότητας «Γεώργιος Παρασίδης» του Τμήματος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Δράμας, εκθέτουν τις Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες τους.  Διάρκεια έκθεσης: 12- 23 Δεκεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: 10.00 – 12.00 & 18.00– 20.00.

Επισκεφτείτε το web κανάλι της «Ονειρούπολης» στο youtube για να απολαύσετε στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις : https://www.youtube.com/user/oniroupolidramas/feed ενώ για  πληροφορίες και Live streaming,  για να δείτε ζωντανά τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην “Ονειρούπολη” επισκεφτείτε το επίσημο site http://www.oneiroupoli.gr/ καθώς και τη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/OneiroupoliDramasOfficial

Από το Γραφείο Τύπου

της Ονειρούπολης

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top