Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας απο τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροβάτου «Το Κάρς» Reviewed by Momizat on . Σήμερα το απόγευμα 29 Ιανουαρίου 2017, ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβάτου "Το Κάρς" κόψαμε την πρώτη  βασιλόπιτα αφού έχουμε τρεις μήνες απο την συγκρ Σήμερα το απόγευμα 29 Ιανουαρίου 2017, ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβάτου "Το Κάρς" κόψαμε την πρώτη  βασιλόπιτα αφού έχουμε τρεις μήνες απο την συγκρ Rating: 0

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας απο τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροβάτου «Το Κάρς»

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας απο τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροβάτου «Το Κάρς»

Σήμερα το απόγευμα 29 Ιανουαρίου 2017, ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβάτου «Το Κάρς» κόψαμε την πρώτη  βασιλόπιτα αφού έχουμε τρεις μήνες απο την συγκρότηση του νέου συμβουλίου.

Το χορευτικό του συλλόγου μετά το τέλος της πρόβας του, απολαύσαμε τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Συλλόγου και χειροκρότησαν όλα μαζί, την Ελευθερία μας, που έτυχε το φλουρί και το δώρο απο το κατάστημα Perfume Stories της Μαρίας Ευδοκιάδου. Στην βασιλόπιτα των ενηλίκων, το φλουρί κέρδισε η αντιπρόεδρος της κοινότητας του Μικροχωρίου και το δώρο απο το κατάστημα Λευκών Ειδών Παπαθανασίου.

Ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο «Ο Νίκος» και την Ταμία του συλλόγου μας Θεανώ Κανετίδου για την παρασκευή και προσφορά των δύο βασιλοπίτων. Πολλά θερμά ευχαριστώ και στις κυρίες που μας στηρίζουν με τα εδέσματα τους σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας!

2017 επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας!!!!

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top