Η Ένωση Κυριών πρωτοπορεί- Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση για το mobile school Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, η δεκαήμερη εκπαίδευση της εθελοντικής ομάδας του Mobile School της Ένωσης Κυριών Δράμας με την υπογραφή συμφωνητικού Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, η δεκαήμερη εκπαίδευση της εθελοντικής ομάδας του Mobile School της Ένωσης Κυριών Δράμας με την υπογραφή συμφωνητικού Rating: 0

Η Ένωση Κυριών πρωτοπορεί- Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση για το mobile school

Η Ένωση Κυριών πρωτοπορεί- Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση για το mobile school

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, η δεκαήμερη εκπαίδευση της εθελοντικής ομάδας του Mobile School της Ένωσης Κυριών Δράμας με την υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ των δύο φορέων.

Η εκπαίδευση έγινε από τον Manager του Mobile School του οργανισμό του Βελγίου Rob Sweldens και τον Master Trainer Koen Verrecht.
Οι εκπαιδευτές ήρθαν στην Δράμα για δυο εβδομάδες με σκοπό την εκπαίδευση της εθελοντικής ομάδας πάνω στην τροχήλατη κατασκευή. Την εκπαίδευση παρακολούθησε η ομάδα της Ένωσης Κυριών Δράμας, η ομάδα της PRAKSIS αλλά και της ΑΡΣΙΣ.

Οι δυο εβδομάδες περιελάμβαναν θεωρητικό και πρακτικό κομμάτι καθώς υπήρχαν και τέσσερις παρεμβάσεις στους καταυλισμούς των Ρομά στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Η γνωριμία με τον εργαλείο και το εκπαιδευτικό υλικό ενθουσίασε την ομάδα η οποία πλέον είναι έτοιμη να εργαστεί με αυτό.

Δυο δημιουργικές εβδομάδες έφτασαν στο τέλος τους, η ομάδα γεμάτη γνώσεις, εμπειρία και θέληση είναι έτοιμη να κάνει ένα μεγάλο βήμα και να βγάλει το Mobile School στους δρόμους της πόλης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top