Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας Reviewed by Momizat on . Με μεγάλη μας έκπληξη  ενημερωθήκαμε για τον τουριστικό οδηγό που διένειμε, η Αναπτυξιακή Εταιρία Δράμας και στην τελευταία του σελίδα παρουσιάζει σε χάρτη των Με μεγάλη μας έκπληξη  ενημερωθήκαμε για τον τουριστικό οδηγό που διένειμε, η Αναπτυξιακή Εταιρία Δράμας και στην τελευταία του σελίδα παρουσιάζει σε χάρτη των Rating: 0

Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας

Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική  κύριοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας

Με μεγάλη μας έκπληξη  ενημερωθήκαμε για τον τουριστικό οδηγό που διένειμε, η Αναπτυξιακή Εταιρία Δράμας και στην τελευταία του σελίδα παρουσιάζει σε χάρτη των Βαλκανίων τα Σκόπια με την ονομασία Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου σε δηλώσεις του για το θέμα ανέφερε:  «Ως Έλλην δεν μπορώ παρά να είμαι αγανακτισμένος με το μέγιστο σφάλμα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δράμας. Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι. Πώς τολμάτε να αφήνετε σε έγγραφά σας να περνάει η σκοπιανή προπαγάνδα;. Ως Δήμαρχος του Ηρωικού Δήμου Δοξάτου σας προειδοποιώ κύριοι πως αν δεν διορθώσετε το ολίσθημα σας άμεσα και έμπρακτα, ο Δήμος Δοξάτου θα αποχωρήσει από την Αναπτυξιακή Δράμας».

Από το Γραφείο Δημάρχου

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top