Υψηλή προστασία για τα μάτια μας μόνο Reviewed by Momizat on . Χρωματιστά ή μαύρα; Κλασικά με σκούρο ή ανοιχτόχρωμο φακό; Ρετρό ή αεροδυναμικά; Ιδέες και προτάσεις λίγο προτού αρχίσει να μας τυφλώνει ο ήλιος για τα καλά. τη Χρωματιστά ή μαύρα; Κλασικά με σκούρο ή ανοιχτόχρωμο φακό; Ρετρό ή αεροδυναμικά; Ιδέες και προτάσεις λίγο προτού αρχίσει να μας τυφλώνει ο ήλιος για τα καλά. τη Rating: 0

Υψηλή προστασία για τα μάτια μας μόνο

Υψηλή προστασία για τα μάτια μας μόνο

Χρωματιστά ή μαύρα; Κλασικά με σκούρο ή ανοιχτόχρωμο φακό; Ρετρό ή αεροδυναμικά; Ιδέες και προτάσεις λίγο προτού αρχίσει να μας τυφλώνει ο ήλιος για τα καλά. της Σάντυς Τσαντάκη

Η Jackie Kennedy και τα γυαλιά ηλίου της έχουν γράψει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία μόδας. Η ίδια πίστευε ότι τα γυαλιά δεν γεννήθηκαν για να ομορφαίνουν τη γυναίκα αλλά για να της χαρίζουν γοητεία και σιγουριά. Όσο πιο μεγάλα, τόσο το καλύτερο.

Χρωματιστά, ντεγκραντέ, με μεταλλικούς ή κοκκάλινους σκελετούς, τόσο φουτουριστικά, όσο και μυστηριώδη, τα γυαλιά ηλίου του 2017, μας προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα όλων όσων θα θέλαμε να αποφύγουμε, συμπεριλαμβανομένου και του ήλιου…

Ποια είναι τα επικρατέστερα σχέδια, μήπως βρούμε τίποτα με έκπτωση από παλιότερα σχέδια, που επανήλθαν όμως στη μόδα; Γιατί αν έχει κάτι αλλάξει, είναι ο τρόπος που φοράμε γυαλιά ηλίου.

Όλα έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα. Δεν κρυβόμαστε πλέον, αλλά γινόμαστε πρωταγωνιστές. Και ήρθε η στιγμή να επιλέξουμε ρόλο. Πιλότοι. Μια κλασική και δοκιμασμένη λύση. Ντίσκο κορίτσια, πιο παρακινδυνευμένη σαν ιδέα, αλλά αν σας πηγαίνει, θα είναι ο ρόλος του καλοκαιριού.

Αναζητήστε υπερμεγέθη γυαλιά. Όχι σε στιλ πεταλούδας, αλλά πολυγωνικά. Με πράσινους φακούς ιδανικά. Μπεζ σκελετό. Με χρυσό. Αν έχουν και χρυσά αστέρια, ακόμη καλύτερα. Τετράγωνα, ναι. Σαν τα μάτια της γάτας, με γατίσιο σκελετό, επίσης.

Σε σχήμα D, οι σκελετοί γυαλιών ηλίου, αναδεικνύουν φρύδια και σχήμα ματιών. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Τι άλλο; Ταρταρούγα. Στρογγυλά. Ελαφριά. Εκκεντρικά. Μίνιμαλ αλλά όχι βαρετά. Γήινα. Λευκά. Με κρύσταλλα γύρω γύρω. Καθρέφτες. Σε σχήμα καρδιάς. Και New Wave. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Πήρα κόκκινα γυαλιά.

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top