Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας για το 2017 Reviewed by Momizat on . Οι χρήστες του TripAdvisor μέσω των Τravellers' Choice Awards 2017 ψήφισαν και ανέδειξαν τις καλύτερες παραλίες της χώρας μας, βάσει των εμπειριών τους κατά την Οι χρήστες του TripAdvisor μέσω των Τravellers' Choice Awards 2017 ψήφισαν και ανέδειξαν τις καλύτερες παραλίες της χώρας μας, βάσει των εμπειριών τους κατά την Rating: 0

Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας για το 2017

Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας για το 2017

Οι χρήστες του TripAdvisor μέσω των Τravellers’ Choice Awards 2017 ψήφισαν και ανέδειξαν τις καλύτερες παραλίες της χώρας μας, βάσει των εμπειριών τους κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτές.

Ομολογουμένως, οι περισσότερες από αυτές ήταν αναμενόμενο να συμπεριληφθούν στη λίστα, καθώς πρόκειται για τις πιο ονειρικές και παραδεισένιες που συναντάμε στο Ιόνιο, το Αιγαίο αλλά και την Κρήτη.

elafonisi_edited
Ροζ αμμουδιά και παραδεισένια νερά στο Ελαφονήσι, στα Χανιά

Στην πρώτη θέση, λοιπόν, φιγουράρει το εξωτικό Ελαφονήσι στα Χανιά, με τον Μπάλο στον ίδιο νομό να ακολουθεί στην δεύτερη.

Την τρίτη θέση κατέλαβε το Κλέφτικο στη Μήλο, ενώ στην τέταρτη συναντάται η μικρή παραλία του Αγίου Παύλου στη Λίνδο, στο νότιο τμήμα της Ρόδου.

Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με τον χρυσαφένιο Σίμο στην Ελαφόνησο.

simos_shutterstock_541878865_edited
Πανοραμική άποψη του Σίμου, της πιο φημισμένης παραλίας στην Ελαφόνησο

Σημειώστε ότι στο πλαίσιο των ίδιων βραβείων το Ελαφονήσι συμπεριλήφθηκε στην πρώτη δεκάδα με τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, ενώ κατέλαβε την δεύτερη θέση ανάμεσα στις 20 καλύτερες της Ευρώπης.

Σε αυτή τη λίστα, μάλιστα, συναντώνται ακόμη τέσσερις ελληνικές παραλίες, οι οποίες δεν είναι άλλες από τον Μπάλο στα Χανιά, το Κλέφτικο στη Μήλο, τον Άγιο Παύλο στη Ρόδο και τον Σίμο στην Ελαφόνησο.

Δείτε αναλυτικά την λίστα με τις δέκα καλύτερες παραλίες της Ελλάδας για το 2017 στο www.greekguide.com

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top