Ημερίδα στους ωφελουμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ απο την Ενωση Κυριων Δράμας Reviewed by Momizat on . Την Τετάρτη 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Κρίση και Αλληλεγγύη» .  Η ημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του Επιχε Την Τετάρτη 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Κρίση και Αλληλεγγύη» .  Η ημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του Επιχε Rating: 0

Ημερίδα στους ωφελουμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ απο την Ενωση Κυριων Δράμας

Ημερίδα στους ωφελουμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ απο την Ενωση Κυριων Δράμας

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Κρίση και Αλληλεγγύη» . 

Η ημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους. Ομιλητές στην ημερίδα ήταν, η κα. Βεζυρτζόγλου Αθηνά-Κοινωνική Λειτουργός, η κα. Σαββίνα Μαυρίδου-Ψυχολόγος και ο κ. Νικόλαος Χρηστίδης-Διατροφολόγος.

 

Η ψυχολόγος, ανέπτυξε το θέμα της διαχείρισης των αρνητικών συναισθημάτων που προκαλεί η οικονομική κρίση. Ο διατροφολόγος, αναφέρθηκε στις υγιεινές διατροφικές συνήθειες που μπορούμε να υιοθετήσουμε σε τέτοιες δύσκολες περιόδους της ζωής μας και τέλος η Κοινωνική Λειτουργός συμπλήρωσε την ομιλία με το θέμα της αλληλεγγύης στην συναισθηματική και πνευματική κρίση που διανύουμε αυτήν την εποχή.

 

Επιπλέον, την Τετάρτη 17 Μαίου ολοκληρώθηκε η διανομή των προϊόντων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) για τις 132 ωφελούμενες οικογένειες της Ένωσης Κυριών Δράμας.

 

 

Η Ένωση Κυριών Δράμας συμμετέχει στην Κοινωνική Σύμπραξη Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας με επικεφαλής εταίρο στον Δήμο Δράμας στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ.

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top