Η εφηβεία και οι προβληματισμοί των γονέων Reviewed by Momizat on . Η Ένωση Κυριών Δράμας την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, πραγματοποίησε σεμινάριο μέσω τηλεδιάσκεψης, σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη «Γραμμή Συμ Η Ένωση Κυριών Δράμας την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, πραγματοποίησε σεμινάριο μέσω τηλεδιάσκεψης, σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη «Γραμμή Συμ Rating: 0

 Η εφηβεία και οι προβληματισμοί των γονέων

 Η εφηβεία και οι προβληματισμοί των γονέων

Η Ένωση Κυριών Δράμας την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, πραγματοποίησε σεμινάριο μέσω τηλεδιάσκεψης, σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη «Γραμμή Συμβουλευτικής 11525» σε μητέρες του προγράμματος «Κοντά στο Παιδί». 

Αρχικά η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Αλίκη Τσιαμούρα ευχαρίστησε θερμά τον φορέα «Μαζί για το Παιδί» για την πολύτιμη συνεργασία που προσφέρει στους ωφελούμενους της Ένωσης Κυριών. Στη συνέχεια στο πλαίσιο του ενημερωτικού σεμιναρίου, η Ψυχολόγος κα Κλεοπάτρα Τσουχνικά αναφέρθηκε στην Εφηβεία, καλύπτοντας όλο το θεωρητικό φάσμα της, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε απορίες και ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Οι γονείς έφυγαν πολύ ικανοποιημένοι από την τηλεδιάσκεψη, καθώς η Ψυχολόγος ανέλυσε όλα όσα της απασχολούσαν.
Το πρόγραμμα «Κοντά στο Παιδί» παρέχει διατακτικές σε εξήντα οικογένειες, οι οποίες επιλέχθηκαν βάση αυστηρών οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων, με στόχο την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τα ανήλικα τέκνα της. Παράλληλα, στοχεύει στην ψυχοκοινωνική αναπτέρωση τόσο των παιδιών όσο και των γονέων της, μέσω: ομάδων ψυχολογικής στήριξης, δημιουργικής απασχόλησης, ομάδων αυτογνωσίας, ένταξης στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ένωσης κυριών Δράμας, εύρεσης εργασίας, πραγματοποίησης ομιλιών-ημερίδων και δωρεάν παροχής νομικής βοήθειας.
Το πρόγραμμα υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Η Πρόεδρος
Αλίκη Τσιαμούρα

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top