Αλεξίου- Γαλάνη μαζί στη Θεσσαλονίκη Reviewed by Momizat on . Στις 29 Σεπτεμβρίου στο Παλαί ντε Σπορ Δύο μεγάλες φωνές ενώθηκαν σε μία αυτό το καλοκαίρι. Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη μοιράζονται για ακόμα μία φορά Στις 29 Σεπτεμβρίου στο Παλαί ντε Σπορ Δύο μεγάλες φωνές ενώθηκαν σε μία αυτό το καλοκαίρι. Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη μοιράζονται για ακόμα μία φορά Rating:

Αλεξίου- Γαλάνη μαζί στη Θεσσαλονίκη

Στις 29 Σεπτεμβρίου στο Παλαί ντε Σπορ

Δύο μεγάλες φωνές ενώθηκαν σε μία αυτό το καλοκαίρι. Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη μοιράζονται για ακόμα μία φορά την ίδια σκηνή, στις 29 Σεπτεμβρίου στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης.

Οι κριτικοί είπαν ότι ποτέ δύο ελληνικές φωνές δεν ταίριαξαν τόσο πολύ…Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ποτέ δύο γυναίκες της μουσικής δεν έσκυψαν με τόση εκτίμηση η μία στο έργο της άλλης.

Για περισσότερες από δυόμισι ώρες στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που σχεδίασαν οι ίδιες, μας υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι στα τοπία του ελληνικού τραγουδιού συνοδευόμενες από οκτώ μουσικούς. Από το «Όλα σε θυμίζουν» και το «Ζω» ως τα «Στερεότυπα» και το «Δι’ ευχών», από τα τραγούδια των μεγάλων συνθετών και στιχουργών ως τα τραγούδια που έγραψαν οι ίδιες.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top