36ο Αντάμωμα Σαρακατσάνων στην Ελατιά Reviewed by Momizat on . Για ακόμη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Ιουλίου το Αντάμωμα των  Σαρακατσάνων από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στην Ελατιά. Το αντάμωμα πρ Για ακόμη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Ιουλίου το Αντάμωμα των  Σαρακατσάνων από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στην Ελατιά. Το αντάμωμα πρ Rating: 0

36ο Αντάμωμα Σαρακατσάνων στην Ελατιά

36ο Αντάμωμα Σαρακατσάνων στην Ελατιά

Για ακόμη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Ιουλίου το Αντάμωμα των  Σαρακατσάνων από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στην Ελατιά. Το αντάμωμα πραγματοποιείται κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία, στην περιοχή «Κούτρα» της Ελατιάς Δράμας, όπου βρίσκεται και το δασικό χωριό του Δασαρχείου Δράμας, με θέμα την αναβίωση του εθίμου «Κουρμπάνι».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας τόνισε ότι … «Είναι μεγάλη τιμή για την Δράμα κάθε χρόνο όλοι οι Σαρακατσάνοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να ανταμώνουν στην Ελατιά, σε αυτό το υπέροχο μέρος με την αξιοζήλευτη ομορφιά».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top