Τρία ολόκληρα χρόνια η Ένωση Κυριών υλοποιεί το πρόγραμμα Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία» Reviewed by Momizat on . Τρία ολόκληρα χρόνια η Ένωση Κυριών υλοποιεί το πρόγραμμα Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία, ένα πρόγραμμα το οποίο ωφελεί 74 οικογένειες της τρίτης ηλικίας. Κατά τη Τρία ολόκληρα χρόνια η Ένωση Κυριών υλοποιεί το πρόγραμμα Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία, ένα πρόγραμμα το οποίο ωφελεί 74 οικογένειες της τρίτης ηλικίας. Κατά τη Rating: 0

Τρία ολόκληρα χρόνια η Ένωση Κυριών υλοποιεί το πρόγραμμα Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία»

Τρία ολόκληρα χρόνια η Ένωση Κυριών υλοποιεί το πρόγραμμα Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία»

Τρία ολόκληρα χρόνια η Ένωση Κυριών υλοποιεί το πρόγραμμα Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία, ένα πρόγραμμα το οποίο ωφελεί 74 οικογένειες της τρίτης ηλικίας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ετών πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από εξήντα δράσεις και ομιλίες ποικίλων θεματικών, όπως ιατρικών και επίκαιρων, δράσεις ψυχολογικής αναπτέρωσης, τραπέζια αγάπης, εκδρομές και περίπατοι, ομάδες πλεκτικής, χειροτεχνίας, καθώς και χορωδία. Η Ένωση Κυριών Δράμας στέκεται αρωγός στις ανάγκες των ηλικιωμένων δε σταματά εδώ αλλά με στόχο τη βοήθειά των ατόμων αυτών συνεχίζει το έργο της.

Την Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε διανομή δεμάτων και ενημερωτική ομιλία με θέμα «Τα οφέλη του διαδικτύου στην Τρίτη Ηλικία», από την Κοινωνική Ανθρωπολόγο Μαυροπούλου Μαρουσώ.. Τέλος, οι ωφελούμενοι του προγράμματος κατέγραψαν τις προσωπικές τους εντυπώσεις για το πρόγραμμα.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 υλοποιήθηκε ένα νέο πρόγραμμα με τίτλο: «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία». Αφορούσε στη μηνιαία παροχή διατακτικών για την αγορά τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους άνω των εξήντα ετών. Από το πρόγραμμα αυτό ωφελήθηκαν εβδομήντα τέσσερις οικογένειες και είχε διάρκεια δύο ετών. Παράλληλα στόχος του προγράμματος ήταν οι ενημέρωση των ωφελούμενων σε θέματα υγιεινής διατροφής, ώστε να έχουν και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το κόστος του προγράμματος καλύφθηκε εξολοκλήρου από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα και από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top