Συντήρηση των ζωνών πυρασφάλειας σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο του Δήμου Δράμας Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Δράμας προέβη στη συντήρηση των ζωνών πυρασφάλειας σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο του Δήμου Δράμας. Πρόσφατα διανοίχθηκαν και καθαρίστηκαν ζώνες 40 χιλιομέ Ο Δήμος Δράμας προέβη στη συντήρηση των ζωνών πυρασφάλειας σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο του Δήμου Δράμας. Πρόσφατα διανοίχθηκαν και καθαρίστηκαν ζώνες 40 χιλιομέ Rating: 0

Συντήρηση των ζωνών πυρασφάλειας σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο του Δήμου Δράμας

Συντήρηση των ζωνών πυρασφάλειας σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο του Δήμου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας προέβη στη συντήρηση των ζωνών πυρασφάλειας σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο του Δήμου Δράμας. Πρόσφατα διανοίχθηκαν και καθαρίστηκαν ζώνες 40 χιλιομέτρων στο Σιδηρόνερο, στη Σκαλωτή, στο Οροπέδιο, στα Κόκκινα, στον Άγιο Δημήτριο, στα Κλειστά, στον Καλλίκαρπο και στους Παπάδες, ενισχύοντας την πυροπροστασία των δασών της Δράμας.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Η δημοτική μας αρχή επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, φροντίζει για την πυρασφάλεια των δασών μας που αποτελούν και τον μεγάλο πλούτο της περιοχής μας. Με άριστη συνεργασία και συντονισμό του Αντιδημάρχου επί θεμάτων Πολιτικής Προστασίας και Αγροτικής Παραγωγής, κ. Γιώργου Τσεπίλη, και του  Εντεταλμένου Σύμβουλου επί θεμάτων που άπτονται της λειτουργίας των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, κ. Νίκου Ηλιάδη, συντηρήθηκαν και διανοίχθηκαν αντιπυρικές ζώνες σε όλον τον ορεινό όγκο του Δήμου μας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Δράμας και στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Από το Γραφείο Τύπου

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top