18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραρτημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων Reviewed by Momizat on . " Ο Λαϊκός Πολιτισμός γεφύρι που μας ενώνει".    Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτ        Λαμαρτίνος     " Ο Λαϊκός Πολιτισμός γεφύρι που μας ενώνει".    Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτ        Λαμαρτίνος     Rating: 0

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραρτημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραρτημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων

» Ο Λαϊκός Πολιτισμός γεφύρι που μας ενώνει».

   Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτ        Λαμαρτίνος

    Η Πρόεδρος κα Άννα Ντινάκη – Κονδυλάκη και οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας, που από 21/09/2017 – 24/09/2017 βρεθήκαμε στην Ξάνθη, όπου διεξήχθη με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραρτημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων,  συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά, την Πρόεδρο του ΛτΕ Ξάνθης, Ευτέρπη Στάντσιου, όλα τα μέλη του Δ.Σ. και τους εθελοντές, τους κατοίκους, τους επαγγελματίες της Ξάνθης και τον Ερυθρό Σταυρό για την υπέροχη φιλοξενία τους, την απίστευτη οργάνωση, καθώς και την άμεση και ουσιαστική παρουσία τους, που διευκόλυνε την παραμονή μας στην πόλη….

   Με μια εντυπωσιακή μουσικοχορευτική παράσταση, υψηλού επιπέδου, από το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, αφιερωμένη στους χορούς , στις μουσικές και στον τρόπο ζωής της Θράκης, μέσα από τα μάτια και τα γραπτά του περιηγητή- ποιητή Λαμαρτίνου, σε σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση, από τον υπέροχο χοροδιδάσκαλο του ΛτΕ Ξάνθης Κυριάκο Αθανασιάδη, ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Παραρτημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων.

   Το ραντεβού για το 19ο Συνέδριο δόθηκε στον Βόλο…. Καλή Αντάμωση!!!

                                                          Με εκτίμηση

                                                                  Για το Δ.Σ

                                                          Η Πρόεδρος

                                                     Άννα Ντινάκη – Κονδυλάκη

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top