Ένα παραμυθένιο σπίτι φτιαγμένο από 25 εκατ. τουβλάκια Lego Reviewed by Momizat on . Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες υπέροχα σπίτια στην Airbnb, στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, κανένα δεν είναι όμως όπως αυτό. Γιατί μιλάμε για μια οικία κατασκε Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες υπέροχα σπίτια στην Airbnb, στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, κανένα δεν είναι όμως όπως αυτό. Γιατί μιλάμε για μια οικία κατασκε Rating: 0

Ένα παραμυθένιο σπίτι φτιαγμένο από 25 εκατ. τουβλάκια Lego

Ένα παραμυθένιο σπίτι φτιαγμένο από 25 εκατ. τουβλάκια Lego

Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες υπέροχα σπίτια στην Airbnb, στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, κανένα δεν είναι όμως όπως αυτό.

Γιατί μιλάμε για μια οικία κατασκευασμένη από εκατομμύρια Lego, 25 εκατομμύρια για να είμαστε ακριβείς! Μπορεί να μην είναι ό,τι πιο άνετο έχει φτιάξει ο άνθρωπος, σίγουρα όμως είναι ό,τι πιο φανταστικό.

Τα πάντα στο εσωτερικό του είναι κατασκευασμένα από τα γνωστά πλαστικά τουβλάκια, αν και η μαγεία δεν σταματά εκεί. Ο ενοικιαστής θα έχει επίσης και ένα δωρεάν γεύμα, που θα του το σερβίρουν ρομπότ. Ρομπότ καμωμένα από Lego φυσικά.

dpgvojs4

Το σπίτι αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, καθένα με ένα κρεβάτι από τουβλάκια Lego, και ένα σαλόνι. Δεν μπορείς βέβαια απλά να το νοικιάσεις, καθώς είναι φτιαγμένο στο Billund της Δανίας, εκεί που άνοιξε η αυθεντική Legoland το 1968, και για να περάσεις μια μέρα στο εσωτερικό του πρέπει να νικήσεις στον διαγωνισμό της Airbnb που ψάχνει να βρει έναν δημιουργικό φαν των Lego.

dpgvojs2

Το μόνο που έχεις βέβαια να κάνεις είναι να σκεφτείς και να περιγράψεις τι θα έφτιαχνες αν είχες στη διάθεσή του απεριόριστα τουβλάκια Lego.

dpgvojs3

Οι νικητές του διαγωνισμού θα μείνουν στο Lego House για μία μέρα και θα προσπαθήσουν να φέρουν στη ζωή την ιδέα τους με τη βοήθεια ειδικών.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top