Πόσο το ντεκόρ επηρεάζει τον ύπνο μας; Reviewed by Momizat on . Πέντε βήματα για να μπορούμε να κοιμόμαστε σαν πουλάκια και να σταματήσουμε να μετράμε προβατάκια. Της Σάντυς Τσαντάκη. 1. Η ακαταστασία σίγουρα δεν βοηθάει. Οπ Πέντε βήματα για να μπορούμε να κοιμόμαστε σαν πουλάκια και να σταματήσουμε να μετράμε προβατάκια. Της Σάντυς Τσαντάκη. 1. Η ακαταστασία σίγουρα δεν βοηθάει. Οπ Rating: 0

Πόσο το ντεκόρ επηρεάζει τον ύπνο μας;

Πόσο το ντεκόρ επηρεάζει τον ύπνο μας;

Πέντε βήματα για να μπορούμε να κοιμόμαστε σαν πουλάκια και να σταματήσουμε να μετράμε προβατάκια. Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Η ακαταστασία σίγουρα δεν βοηθάει. Οπότε, προτού πέσετε για ύπνο, φροντίστε τουλάχιστον να είναι όλα στη θέση τους.

2. Οι διακριτικές αποχρώσεις, υποτονικές, παστέλ, ρίχνουν τους τόνους. Αποφύγετε τα επιθετικά, έντονα χρώματα. Αν επιμένετε, δοκιμάστε ένα βαθύ γκρι, ανθρακί στον τοίχο.

3. Ο ζεστός λευκός φωτισμός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φροντίστε να μην υπάρχουν πουθενά λαμπάκια, λευκά, κόκκινα, πράσινα, που αναβοσβήνουν.

4. Η πολυτέλεια στα σεντόνια και στα παπλώματα δεν αποτελεί υπερβολή αλλά τρόπο ζωής. Επένδυση για το τώρα και το μετά. Κουρτίνες; Aπαραίτητες. Δεν θέλουμε να μας ξυπνάει το φως.

5. Η τηλεόραση δεν έχει καμία θέση στην κρεβατοκάμαρα. Ούτε ανοιχτή, ούτε κλειστή. Ούτε καν αν την χρησιμοποιούμε σαν κομοδίνο. Αν σας χάλασε, αντί να την αντικαταστήσετε, αγοράστε ένα νέο στρώμα. Καλύτερα θα περάσετε.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top