Μετά το εργαστήρι Καραγκιόζη τα παιδιά παρακολούθησαν ζωντανή παράσταση Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, παιδιά ωφελουμένων οικογενειών του Προγράμματος «Κοντά στο Παιδί», της Ένωσης Κυριών Δράμας επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ωδείο Δράμας Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, παιδιά ωφελουμένων οικογενειών του Προγράμματος «Κοντά στο Παιδί», της Ένωσης Κυριών Δράμας επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ωδείο Δράμας Rating: 0

Μετά το εργαστήρι Καραγκιόζη τα παιδιά παρακολούθησαν ζωντανή παράσταση

Μετά το εργαστήρι Καραγκιόζη τα παιδιά παρακολούθησαν ζωντανή παράσταση

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, παιδιά ωφελουμένων οικογενειών του Προγράμματος «Κοντά στο Παιδί», της Ένωσης Κυριών Δράμας επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ωδείο Δράμας, προκειμένου να παρακολουθήσουν παράσταση Θεάτρου Σκιών.

Ο γνωστός θίασος «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» έδωσε μία μοναδική παράσταση με τον τίτλο ο «Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι». Ο καραγκιοζοπαίχτης Απόστολος Δομτζίδης είχε την καλοσύνη να προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στα παιδιά της Ένωσης Κυριών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μικροί μας φίλοι, τον προηγούμενο μήνα συμμετείχαν σε ένα «εργαστήρι Καραγκιόζη», στο πλαίσιο της δημιουργικής απασχόλησης που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος, το οποίο και απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις των παιδιών.

Το πρόγραμμα «Κοντά στο παιδί» παρέχει διατακτικές σε εξήντα οικογένειες, οι οποίες επιλέχθηκαν βάσει αυστηρών οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων, με στόχο την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τα ανήλικα τέκνα τους. Παράλληλα, στοχεύει στην ψυχοκοινωνική αναπτέρωση τόσο των παιδιών, όσο και των γονέων τους, μέσω: ομάδων ψυχολογικής στήριξης, δημιουργικής απασχόλησης, ομάδων αυτογνωσίας, ένταξης στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας, εύρεσης εργασίας, πραγματοποίησης ομιλιών-ημερίδων και δωρεάν παροχής νομικής βοήθειας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top