Στην Αθήνα με τον πανίσχυρο Δούκα ο Χιλιώτης Δράμα 1986 Reviewed by Momizat on . Ετοιμάζεται το Πάρκο του Handball στην Μαγευτική Ονειρούπολη    Το Σάββατο 19:15 στο Δαϊς αντιμετωπίζει τον Α.Σ.Ε.ΔΟΥΚΑ η Δραμινή ομάδα και παρά τις μόνιμες πλέ Ετοιμάζεται το Πάρκο του Handball στην Μαγευτική Ονειρούπολη    Το Σάββατο 19:15 στο Δαϊς αντιμετωπίζει τον Α.Σ.Ε.ΔΟΥΚΑ η Δραμινή ομάδα και παρά τις μόνιμες πλέ Rating: 0

Στην Αθήνα με τον πανίσχυρο Δούκα ο Χιλιώτης Δράμα 1986

Στην Αθήνα με τον πανίσχυρο Δούκα ο Χιλιώτης Δράμα 1986

Ετοιμάζεται το Πάρκο του Handball στην Μαγευτική Ονειρούπολη

   Το Σάββατο 19:15 στο Δαϊς αντιμετωπίζει τον Α.Σ.Ε.ΔΟΥΚΑ η Δραμινή ομάδα και παρά τις μόνιμες πλέον απουσίες των Κουρουτζίδη, Βάκκα, Ιακωβίδη ελπίζει ότι θα πιάσει καλό παιχνίδι για να διεκδικήσει από αυτό ότι μπορεί. Στους απόντες πολύ πιθανόν θα προστεθεί και ο φορμαρισμένος Κοβογλανίδης λόγω σοβαρών υποχρεώσεων. Γίνονται προσπάθειες όμως  να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να ενσωματωθεί στην αποστολή.

 

   Η ομάδα του Δούκα από τους παραδοσιακά ισχυρούς της κατηγορίας – πέρυσι έφτασε στους τελικούς της Handball Premier θέλει πάση θυσία την νίκη για να κρατηθεί ψηλά στην Βαθμολογία.

 

  Ο προπονητής Σάκης Βαλαβάνης πολύ πιθανόν και φυσικά ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να χρησιμοποιήσει τους ταλαντούχους εφήβους που έχει στο roster της η ομάδα προκειμένου να προφυλάξει τους πολύ κουρασμένους βασικούς ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Πανελλήνιο στην Δράμα 9/12/2017.

 

   Σε πυρετώδεις ρυθμούς τα στελέχη της ομάδας εργάζονται καθημερινά ώστε στις 4 Δεκεμβρίου στα εγκαίνια της Ονειρούπολης να είναι έτοιμο το Πάρκο του Handball. Φουσκωτή εστία, ειδικές εστίες ευστοχίας, προβολές αγώνων handball, παιχνίδια και διαγωνισμοί συνθέτουν ένα όμορφο πάρκο αφιερωμένο στην δωρεάν ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων. Όλοι ελπίζουν ότι θα ολοκληρωθούν έγκαιρα οι εργασίες και για 35 ημέρες περισσότεροι από 700.000 επισκέπτες θα δοκιμάσουν τα παιχνίδια του Handball Park.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top