Διανομή πατροπαράδοτου γλυκίσματος βαρβάρα από την Ένωση Κυριών Δράμας Reviewed by Momizat on . Η Ένωση Κυριών ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, παραμονή της Πολιούχου μας Αγίας Βαρβάρας, και μετά το πέρας της περιφοράς της εικόνας, θα διανείμ Η Ένωση Κυριών ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, παραμονή της Πολιούχου μας Αγίας Βαρβάρας, και μετά το πέρας της περιφοράς της εικόνας, θα διανείμ Rating: 0

Διανομή πατροπαράδοτου γλυκίσματος βαρβάρα από την Ένωση Κυριών Δράμας

Διανομή πατροπαράδοτου γλυκίσματος βαρβάρα από την Ένωση Κυριών Δράμας

Η Ένωση Κυριών ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, παραμονή της Πολιούχου μας Αγίας Βαρβάρας, και μετά το πέρας της περιφοράς της εικόνας, θα διανείμει δωρεάν στο Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας το πατροπαράδοτο γλύκισμα βαρβάρα σε όλο τον κόσμο. Η “βαρβάρα” θα παρασκευαστεί από τις κυρίες του Διοικητικού συμβουλίου, τα μέλη και τις εθελόντριες του φορέα.

2.ΘΕΜΑ: «Συνεχίζονται οι δράσεις με τον τίτλο Viadrama»

Συνεχίζονται οι δράσεις εξεύρεσης οικονομικών πόρων (fundraising) της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας. Οι δράσεις γίνονται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Σήμερα Παρασκευή 1η Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον σύλλογο ChoroDrama μια βραδιά χορού στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου, ενώ την Δευτέρα 4 Δεκέμβρη σε συνεργασία με τον σύλλογο Holisterun θα γίνει ένας αγώνας τρεξίματος φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ωστόσο κλείνει σήμερα η αυλαία για την έκθεση VIADRAMA, η οποία απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων όσοι είχαν την ευκαιρία να τη δουν στο φουαγιέ του Δημαρχείου.

Τέλος όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά με οποιοδήποτε ποσό σε αυτή την καμπάνια μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική σελίδα www.antedrase.gr και μέσω paypal να καταθέσουν την βοήθειά τους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top