Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας σας ενημερώνει…. Reviewed by Momizat on . Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας σας ενημερώνει ότι στην διάρκεια του Δεκεμβρίου 2017 είτε θα οργανώσει, είτε θα συμμετέχει στις παρακάτω εκδηλώσεις: 4 Δεκεμβ Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας σας ενημερώνει ότι στην διάρκεια του Δεκεμβρίου 2017 είτε θα οργανώσει, είτε θα συμμετέχει στις παρακάτω εκδηλώσεις: 4 Δεκεμβ Rating: 0

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας σας ενημερώνει….

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας σας ενημερώνει….

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας σας ενημερώνει ότι στην διάρκεια του Δεκεμβρίου 2017 είτε θα οργανώσει, είτε θα συμμετέχει στις παρακάτω εκδηλώσεις:

  1. 4 Δεκεμβρίου 2017 με 7 Ιανουαρίου 2018 θα συμμετέχει για δεύτερη φορά ενεργά, με το μηχανολογικό και ανθρώπινο δυναμικό της στην ετήσια κορυφαία με Πανελλήνια αναγνώριση εκδήλωση, στην «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ».
  2. Στις 16 Δεκεμβρίου 2017 και Ω/ 18.00 θα τελεστεί μέγας εσπερινός στο ναίδριο που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος των «ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ».
  3. Στις 30 Δεκεμβρίου 2017 θα οργανωθεί στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, χριστουγεννιάτικη – πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση προς τιμή των παιδιών και των οικογενειών των συναδέλφων Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας και των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Νευροκοπίου και Παρανεστίου.

Οι λόγοι της συμμετοχής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Δράμας με την ενεργό συμμετοχή και των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Νευροκοπίου και Παρανεστίου στις παραπάνω εκδηλώσεις είναι:

  1. Η ανάδειξη και κάτω από άλλες συνθήκες , του κοινωνικού ρόλου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας.
  2. Η αμεσότερη επικοινωνία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας και του προσωπικού της με τους πολίτες και κυρίως τα παιδιά.
  3. Η καλύτερη γνώση και εμπέδωση του έργου και της προσφοράς του Πυροσβεστικού Σώματος προς τους πολίτες.
  1. Η επαφή των Πυροσβεστών και των μελών των οικογενειών τους μεταξύ τους σε μια προσπάθεια ευρύτερης επικοινωνίας.
  2. Η ενίσχυση και η σύνδεση του επικίνδυνου επαγγέλματος του Έλληνα Πυροσβέστη με την επίκληση για βοήθεια από τους Προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

Δράμα, 05 Δεκεμβρίου 2017

Ο    Δ ι ο ι κ η τ ή ς

 

Κωνσταντίνος Π. Δαδούδης

Αντιπύραρχος

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top