Ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας Reviewed by Momizat on . Τηλεοπτική εκπομπή «Έξοδος» Πρόκειται για μία εκπομπή, εξωτερική παραγωγή, η οποία προβάλετε  στο κανάλι «EXTRA» Αθήνας & Θεσσαλονίκης  κάθε Δευτέρα και ώρα Τηλεοπτική εκπομπή «Έξοδος» Πρόκειται για μία εκπομπή, εξωτερική παραγωγή, η οποία προβάλετε  στο κανάλι «EXTRA» Αθήνας & Θεσσαλονίκης  κάθε Δευτέρα και ώρα Rating: 0

Ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας

Ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας

Τηλεοπτική εκπομπή «Έξοδος»

Πρόκειται για μία εκπομπή, εξωτερική παραγωγή, η οποία προβάλετε  στο κανάλι «EXTRA» Αθήνας & Θεσσαλονίκης  κάθε Δευτέρα και ώρα 19:45 μ.μ με αφιέρωμα σε περιοχές εντός και εκτός Αθηνών.

Στο πρώτο σκέλος της εκπομπής θα υπάρχει το  αφιέρωμα για την περιοχή ενόψει των εορτών και συνέντευξη από τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Δράμας.

Στο δεύτερο σκέλος θα προτείνουμε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και σχετίζονται με την εμπορικότητα της.

Πρόταση τηλεοπτικού χρόνου:

Διάρκεια βίντεο κάθε επιχείρησης: 1- 1:30′ λεπτό

Κόστος συμμετοχής: 100€ + ΦΠΑ

Το κόστος περιλαμβάνει:Την κατασκευή του βίντεo της κάθε επιχείρησης -μονταρισμένο με μουσική επιμέλεια, σπικάζ(δημοσιογραφικό κείμενο) και καρτέλα με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης- και την παραλαβή του DVD με το βίντεό.

Από εσάς θα επιθυμούσαμε την κάλυψη 5 χορηγών για την πραγματοποίηση του αφιερώματος μας.

Προτεινόμενη ημερομηνία προβολής της εκπομπής Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

****Η επιχείρηση ΤΗΕ BEST PROMOTION που πραγματοποιεί την εξωτερική παραγωγή οφείλει μετά την προβολή της εκπομπής να παραδώσει στον κάθε διαφημιζόμενο το DVD με το βίντεο της επιχείρησής του για οποιαδήποτε χρήση χωρίς πνευματικά δικαιώματα.

Τέλος, η εκπομπή προβάλλεται και μέσω Live streaming του καναλιού στο site:www.extratv.gr..

 

Αναμένουμε απάντησή σας.
Με εκτίμηση

Κωνσταντίνα Μπάρκα

 

Εκπομπή «Exodos Tv»
Μια παραγωγή της «The Best Promotion»

 

e-mail: bestpromotionathens@gmail.com

facebook: www.facebook.com/pages/%CE%88% CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82- TvExodos-Tv/764598643587076

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top