Η Μάρα Σαμαρτζή ενίσχυσε την καμπάνια ΆντεΔράσε» της Ένωσης Κυριών Δράμας Reviewed by Momizat on . Μία πολύ ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου το απόγευμα στο σπιτάκι της Ένωσης Κυριών Δράμας στην Ονειρούπολη. Καλεσμένη ήταν η γνωστή b Μία πολύ ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου το απόγευμα στο σπιτάκι της Ένωσης Κυριών Δράμας στην Ονειρούπολη. Καλεσμένη ήταν η γνωστή b Rating: 0

Η Μάρα Σαμαρτζή ενίσχυσε την καμπάνια ΆντεΔράσε» της Ένωσης Κυριών Δράμας

Η Μάρα Σαμαρτζή ενίσχυσε την καμπάνια ΆντεΔράσε» της Ένωσης Κυριών Δράμας

Μία πολύ ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου το απόγευμα στο σπιτάκι της Ένωσης Κυριών Δράμας στην Ονειρούπολη.

Καλεσμένη ήταν η γνωστή beatyvlogger Μάρα Σαμαρτζή, η οποία είδε από κοντά τους θαυμαστές της, βγήκε φωτογραφίες και μοίρασε αυτόγραφα, ενώ ενίσχυσε και την καμπάνια εύρεσης οικονομικών πόρων για το Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας μέσα από λαχειοφόρο αγορά. Η Μάρα είδε από κοντά το πολύπλευρο έργο της Ένωσης Κυριών, ενημερώθηκε για την καμπάνια, για τις δράσεις, τα προγράμματα που υλοποιεί και ξεναγήθηκε στο Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας. Η βράδια ήταν γεμάτη εκπλήξεις, δώρα και μουσική από την Ακαδημία «ModernMusicAcademyDrama»και απόdj Βαγγέλη Τσιαμούρα. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν φιλανθρωπικός και όλα τα έσοδα δόθηκαν στην καμπάνια ΆντεΔράσε.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top