Μέτρηση ζακχάρου στις 74 οικογένειες του προγράμματος Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία από την Ένωση Κυριών Δράμας Reviewed by Momizat on . Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, διανομή δεμάτων σε εβδομήντα τέσσερις (74) οικογένειες του Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, διανομή δεμάτων σε εβδομήντα τέσσερις (74) οικογένειες του Rating: 0

Μέτρηση ζακχάρου στις 74 οικογένειες του προγράμματος Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία από την Ένωση Κυριών Δράμας

Μέτρηση ζακχάρου στις 74 οικογένειες του προγράμματος Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία από την Ένωση Κυριών Δράμας

Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, διανομή δεμάτων σε εβδομήντα τέσσερις (74) οικογένειες του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία».

Στο πλαίσιο της διανομής υλοποιήθηκε μέτρηση σακχάρου στους παρευρισκομένους σε συνεργασία με το Σύλλογο Διαβητικών Νομού Δράμας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Δράμας. Η μέτρηση έγινε από την Πρόεδρο του Συλλόγου Διαβητικών Τουρούνογλου Πόλυ και από την εθελόντρια νοσηλεύτρια του Ε.Ε.Σ. Ιωαννίδου Πολυξένη. Επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου διαβητικών Παπαδόπουλος Κυριάκος και η νοσηλεύτρια-εκπαιδεύτρια του Ε.Ε.Σ. Κοντονάσιου Ελισσάβετ ενημέρωσαν τα άτομα τα οποία είχαν υψηλές τιμές κατά τη μέτρησή τους,για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω πιθανά προβλήματα. Τέλος, η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Αλίκη Τσιαμούρα ευχήθηκε καλή χρονιά στους ηλικιωμένους αναφέροντάς τους ότι ο Φορέας μας είναι δίπλα τους για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 υλοποιήθηκε ένα νέο πρόγραμμα με τίτλο: «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία». Αφορούσε στη μηνιαία παροχή διατακτικών για την αγορά τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους άνω των εξήντα ετών. Από το πρόγραμμα αυτό ωφελήθηκαν εβδομήντα τέσσερις οικογένειες και είχε διάρκεια δύο ετών. Παράλληλα στόχος του προγράμματος ήταν η ενημέρωση των ωφελούμενων σε θέματα υγιεινής διατροφής, ώστε να έχουν και καλύτερη ποιότητα ζωής.Το κόστος του προγράμματος καλύφθηκε εξολοκλήρου από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα και από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top