Δηλώσεις Κατιρτσίδου – Νεοφύτου για τον αγώνα με τον Βόλο και δείπνο ψυχαγωγικού χαρακτήρα για τις Αμαζόνες. Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο στο ΕΑΚ. Η Χριστοφυλλάκη προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς ξεπερνώντας το πρόβλ Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο στο ΕΑΚ. Η Χριστοφυλλάκη προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς ξεπερνώντας το πρόβλ Rating: 0

Δηλώσεις Κατιρτσίδου – Νεοφύτου για τον αγώνα με τον Βόλο και δείπνο ψυχαγωγικού χαρακτήρα για τις Αμαζόνες.

Δηλώσεις Κατιρτσίδου – Νεοφύτου για τον αγώνα με τον Βόλο και δείπνο ψυχαγωγικού χαρακτήρα για τις Αμαζόνες.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο στο ΕΑΚ. Η Χριστοφυλλάκη προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή.  Μοναδικό πρόβλημα η απουσία της Χατζηχαριστού, η οποία θα βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο για 4-6 εβδομάδες. Το παιχνίδι κρίνεται σημαντικό κι επικίνδυνο μια και ο αντίπαλος παίζει για την επιβίωση του στην κατηγορία. Ο στόχος όλων είναι η νίκη και να συνεχίσουν το σερί των θετικών εμφανίσεων. Για τον αγώνα έκαναν δηλώσεις οι ποδοσφαιρίστριες μας Κατιρτσίδου Μαρία και Νεοφύτου Χαρά.

 

Κατιρτσίδου: «Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα  που βαθμολογικά τουλάχιστον υστερεί σε σχέση με μας, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν μας χαλαρώνει, γιατί στόχος μας ειναι η νίκη και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα.»

 

Νεοφύτου: «Ο Κυριακάτικος άγωνας μας στο Βόλο είναι ίδιος όπως όλους τους άλλους. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, ώστε να συνεχίσουμε το σερί μας για να ανεβούμε κι άλλο στην βαθμολογία. Ελπίζω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, να έρθει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα και να μην έχουμε τραυματισμούς.»

 

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής η ομάδα μας δείπνησε στη γνωστή ταβέρνα δίπλα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, «Το Ταβερνάκι του Σταθμού». Το τραπέζι ήταν μια ευγενική χορηγία του φίλου της ομάδας μας,  Νίκου Δικμάνη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά! Οι αθλήτριες και οι προπονητές εκτίμησαν ιδιαίτερα την προσφορά του κι ευχήθηκαν να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του και να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα, μια και η υλική βοήθεια αλλά πολύ περισσότερο η φυσική παρουσία τους βοηθά σημαντικά το έργο τους.

 

Γραφείο Τύπου

Α.Σ. Αμαζόνες Δράμας

 

Περιοχή συνημμένων

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top