Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας ανακοινώνει την διοργάνωση ετήσιου χορού Reviewed by Momizat on . Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει στο κοινό και τους πολίτες του Ν. Δράμας, την διοργάνωση ετήσιου χορού στο χορευτικό κέντρο «ΟΠΕΡΑ Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει στο κοινό και τους πολίτες του Ν. Δράμας, την διοργάνωση ετήσιου χορού στο χορευτικό κέντρο «ΟΠΕΡΑ Rating: 0

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας ανακοινώνει την διοργάνωση ετήσιου χορού

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας ανακοινώνει την διοργάνωση ετήσιου χορού

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει στο κοινό και τους πολίτες του Ν. Δράμας, την διοργάνωση ετήσιου χορού στο χορευτικό κέντρο «ΟΠΕΡΑ» το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και Ω/21.00, με τη συμμετοχή του Πυροσβεστικού προσωπικού  και των οικογενειών τους.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς.

 

Καλεσμένοι όλοι οι φίλοι του Πυροσβεστικού Σώματος και των Πυροσβεστών, για μια βραδιά διασκέδασης, χαράς, συναδέλφωσης, σύσφιξης των σχέσεων, ηρεμίας και αποστασιοποίησης από τα καθημερινά μας προβλήματα.

 

Χορηγός επικοινωνίας το τηλεοπτικό κανάλι «ΣΤΑΡ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ».

 

 

Με τιμή

Ο    Δ ι ο ι κ η τ ή ς

 

 

Κωνσταντίνος Πασχ. Δαδούδης

Αντιπύραρχος

 

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top