Νέα δράση «Υγιή Παιδικά Χαμόγελα» Reviewed by Momizat on . Από την Ένωση Κυριών Δράμας και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δράμας Μια νέα δράση με τίτλο:«Υγιή παιδικά χαμόγελα» πραγματοποιεί η Ένωση Κυριών Δράμας Σ.Α.Φ. σε συν Από την Ένωση Κυριών Δράμας και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δράμας Μια νέα δράση με τίτλο:«Υγιή παιδικά χαμόγελα» πραγματοποιεί η Ένωση Κυριών Δράμας Σ.Α.Φ. σε συν Rating: 0

Νέα δράση «Υγιή Παιδικά Χαμόγελα»

Νέα δράση «Υγιή Παιδικά Χαμόγελα»

Από την Ένωση Κυριών Δράμας και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δράμας

Μια νέα δράση με τίτλο:«Υγιή παιδικά χαμόγελα» πραγματοποιεί η Ένωση Κυριών Δράμας Σ.Α.Φ. σε συνεργασία με τον Oδοντιατρικό Σύλλογο Δράμας.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 7&8 Μαρτίου 2018 υλοποιήθηκε η πρώτη φάση του προγράμματος που περιελάμβανε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και του Προγράμματος «Κοντά στο Παιδί».

Η δράση έγινε στα γραφεία της Ένωσης Κυριών Δράμας μετά από κάλεσμα προς τον οδοντιατρικό σύλλογο.  Τα παιδιά εξέτασαν εννιά εθελοντές οδοντίατροι, οι οποίοι σε ειδικό έντυπο σημείωσαν τις πράξεις του κάθε παιδιού. Η δεύτερη φάση του προγράμματος περιλαμβάνει πράξη, καθώς όλα τα παιδιά που εξετάστηκαν θα επισκεφτούν τα ιατρεία των οδοντιάτρων. Η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα ευχαρίστησε προσωπικά τόσο τον πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δημήτρη Γαλανόπουλο όσο και τους οδοντιάτρους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Κυριών.

Το κόστος του  προγράμματος καλύπτεται από την Δραμινή επιχείρηση

«ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top