Η Ένωση Κυριών γιορτάζει τον Άγιο Αλέξιο Reviewed by Momizat on . Η Πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. σας προσκαλούν στην αρτοκλασία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτ Η Πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. σας προσκαλούν στην αρτοκλασία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτ Rating: 0

Η Ένωση Κυριών γιορτάζει τον Άγιο Αλέξιο

Η Ένωση Κυριών γιορτάζει τον Άγιο Αλέξιο

Η Πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. σας προσκαλούν στην αρτοκλασία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 10.30 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Η αρτοκλασία γίνεται με αφορμή την εορτή του Αγίου Αλεξίου «Ανθρώπου του Θεού». Μετά το πέρας της αρτοκλασίας θα δοθεί δεξίωση στο αίθριο του Σπιτιού Ανοιχτής Φιλοξενίας.

  1. ΘΕΜΑ: Στο Παγγαίο για τους Δ΄Χαιρετισμούς η Ένωση Κυριών Δράμας

Η Ένωση Κυριών Δράμας Σ.Α.Φ. ανακοινώνει ότι θα παρακολουθήσει τους Δ΄ Χαιρετισμούς στην Ιερά Μονή ΕικοσιφοινίσσηςΠαγγαίου. Η αναχώρηση θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι από την Πλατεία Ελευθερίας (παλιό Δημαρχείο). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα:

 25210 46062 & 58015.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top