Συνελήφθη 46χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για απάτη Reviewed by Momizat on . Εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση απάτης και μία απόπειρα Συνελήφθη χθες (13-3-2018) το μεσημέρι, στο νομό Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευρ Εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση απάτης και μία απόπειρα Συνελήφθη χθες (13-3-2018) το μεσημέρι, στο νομό Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευρ Rating: 0

Συνελήφθη 46χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για απάτη

Συνελήφθη 46χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για απάτη

Εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση απάτης και μία απόπειρα

Συνελήφθη χθες (13-3-2018) το μεσημέρι, στο νομό Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου και του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 46χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και απόπειρα απάτης.

Αναλυτικότερα, προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία άγνωστη δράστιδα, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στα Λευκόγεια Δράμας και επιχειρεί να εξαπατήσει ηλικιωμένα άτομα.

Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τη δράστιδα, η οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα, στα Λευκόγεια, είχε εξαπατήσει μία ηλικιωμένη και αποπειράθηκε να εξαπατήσει ακόμη μία.

Συγκεκριμένα, η 46χρονη μετέβη στην οικία 92χρονης ημεδαπής, όπου με το πρόσχημα προσφοράς τάματος, κατάφερε να αποσπάσει από αυτήν, δύο (2) χρυσά κοσμήματα, δίνοντας της ένα μικρό σταυρό, ενώ με την ίδια μεθοδολογία, αποπειράθηκε να εξαπατήσει ακόμη μία 73χρονη ημεδαπή, χωρίς να τα καταφέρει.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε η δράστιδα, καθώς και την κατοχή της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πέντε (5) θρησκευτικές εικόνες, τρεις (3) σταυροί και τα κοσμήματα που απέσπασε από την 92χρονη, τα οποία στη συνέχεια της αποδόθηκαν.

Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νευροκοπίου.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top