Το Επιμελητήριο Δράμας σας προσκαλεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018στο Συνεδριακό του Κέντρο σε ενημερωτική ημερίδα Reviewed by Momizat on . Το Επιμελητήριο Δράμας σας προσκαλεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, και ώρα 13:00 μμ,  στο Συνεδριακό του Κέντρο  σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Ε Το Επιμελητήριο Δράμας σας προσκαλεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, και ώρα 13:00 μμ,  στο Συνεδριακό του Κέντρο  σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Ε Rating: 0

Το Επιμελητήριο Δράμας σας προσκαλεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018στο Συνεδριακό του Κέντρο σε ενημερωτική ημερίδα

Το Επιμελητήριο Δράμας σας προσκαλεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018στο Συνεδριακό του Κέντρο  σε ενημερωτική ημερίδα

Το Επιμελητήριο Δράμας σας προσκαλεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, και ώρα 13:00 μμ,  στο Συνεδριακό του Κέντρο  σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

«Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»,

Στην εκδήλωση προσεκλήθη & συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσης, με σκοπό:

– την παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο   (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ)),

– να απαντηθούν ερωτήσεις / απορίες που θέτουν οι συμμετέχοντες και

– να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση του Ιδιωτικού Χρέους.

Είναι σημαντικό να συμμετέχουν ενεργά και όλοι οι τοπικοί αρμόδιοι φορείς (όπως π.χ. δικηγορικός σύλλογος, σύλλογος λογιστών – οικονομολόγων, σύλλογος μηχανικών κ.λ.π.), οι οποίοι μπορούν να εμπλακούν στις διαδικασίες αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους.

Για το Επιμελητηριο Δράμας

Ο Πρόεδρος

Στέφανος Γεωργιάδης

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top