Ενημερωτική ομιλία «Νιώθω ασφαλής» από μέλη της Δημόσιας Ασφάλειας Δράμας. Reviewed by Momizat on . Τρίτη διανομή τροφίμων από την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ και την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. Πραγματοποιήθηκε την περασμένη ε Τρίτη διανομή τροφίμων από την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ και την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. Πραγματοποιήθηκε την περασμένη ε Rating: 0

Ενημερωτική ομιλία «Νιώθω ασφαλής» από μέλη της Δημόσιας Ασφάλειας Δράμας.

Ενημερωτική ομιλία «Νιώθω ασφαλής» από μέλη της Δημόσιας Ασφάλειας Δράμας.

Τρίτη διανομή τροφίμων από την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ και την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η τρίτη διανομή επισιτιστικής βοήθειας που υλοποιεί η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ σε συνεργασία με την Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας.

Πριν την έναρξη της διανομής υλοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία με τίτλο «Νιώθω ασφαλής». Αρχικά, η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Αλίκη Τσιαμούρα απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους και σύστησε τους ομιλητές: κ. Μηνά Σκάρλιο Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, κ. Παντελίδη Δημήτριο και Κενανίδη Σοφρώνη αστυνομικούς των γραφείων Δημόσιας Ασφάλειας Δράμας. Παίρνοντας τη σκυτάλη οι ομιλητές  μίλησαν για τους  τρόπους προφύλαξης από επίδοξους ληστές, καθώς και για τα τεχνάσματα τα οποία χρησιμοποιούν. Στο τέλος, οι ωφελούμενοι έκαναν ερωτήσεις τις οποίες και απάντησαν οι ομιλητές.

Το πρόγραμμα στήριξης οικογενειών που διαβιούν σε συνθήκες υλικής στέρησης της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ υλοποιείται βάση προκαθορισμένων εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων και αφορά στη χορήγηση πακέτων με βασικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής που διατίθενται σε μηνιαία βάση. Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ιδρύθηκε από μέλη της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και αποτελεί τον Φορέα κοινωνικής προσφοράς της ναυτιλιακής κοινότητας. Έχει ως αντικείμενο την υλοποίηση κοινωφελών προγραμμάτων, δράσεων ενίσχυσης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, έργων ανθρωπιστικού περιεχομένου και δωρεών ευρύτερου ενδιαφέροντος για την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.

Όλη η ενέργεια στηρίζεται αποκλειστικά από το Διοικητικό Συμβούλιο και την εθελοντική ομάδα της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-ΣΠΙΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top