Το Πάσχα στην Ελλάδα μέσα από δέκα όμορφες φωτογραφίες Reviewed by Momizat on . Η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν μας γοητεύει ένα ταξίδι στο Παρίσι ή την Πράγα, το Πάσχα στην ελληνική φύση είναι μια αδιαπραγμάτευτη αξία. Λίγο πριν ανάψουμε τη Η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν μας γοητεύει ένα ταξίδι στο Παρίσι ή την Πράγα, το Πάσχα στην ελληνική φύση είναι μια αδιαπραγμάτευτη αξία. Λίγο πριν ανάψουμε τη Rating: 0

Το Πάσχα στην Ελλάδα μέσα από δέκα όμορφες φωτογραφίες

Το Πάσχα στην Ελλάδα μέσα από δέκα όμορφες φωτογραφίες

Η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν μας γοητεύει ένα ταξίδι στο Παρίσι ή την Πράγα, το Πάσχα στην ελληνική φύση είναι μια αδιαπραγμάτευτη αξία. Λίγο πριν ανάψουμε τη λαμπάδα μας, ας ταξιδέψουμε φωτογραφικά σε όλη την Ελλάδα, για να πάρουμε μια πρόωρη πασχαλινή γεύση.

Στην Όλυμπο της Καρπάθου, όπου ετοιμάζουν πασχαλινό ζυμωτό ψωμί.

Τη Λαμπρή Τρίτη στην Όλυμπο, μετά το Πάσχα, οι ντόπιοι στολίζουν τις εικόνες της εκκλησίας με μαντίλες και τις κουβαλούν προς το νεκροταφείο, για να αναγγείλουν στους νεκρούς το νέο της Ανάστασης.

Σούβλισμα αρνιού με φόντο το Αιγαίο.

Ο επιτάφιος στο κέντρο της Αθήνας.

Προσοχή στα… κανάτια στην Κέρκυρα, όπου συνηθίζουν να τα σπάνε το Μεγάλο Σάββατο.

Πάσχα στη Σαντορίνη με ρομαντική διάθεση.

Στην Ερμούπολη, στην Άνω Σύρο, βρίσκεται η καθολική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Στη Σύρο, οι δύο διαφορετικές χριστιανικές κοινότητες, Ορθόδοξοι και Καθολικοί, γιορτάζουν μαζί τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Μεγάλη Παρασκευή στην Ιερά Μονή Πεντέλης.

Παραδοσιακός ρουκετοπόλεμος στον Βροντάδο Χίου, το βράδυ της Ανάστασης.

Καλό Πάσχα σε όλους!

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top