Ένα ασύρματο ηχείο κόσμημα για το σαλόνι Reviewed by Momizat on . Τα ηχεία είναι κάτι που οι περισσότεροι προσπαθούν να κρύψουν μέσα στο σπίτι, εκτός κι αν είναι κανείς σκληροπυρηνικός του καλού ήχου. Κι εδώ ακριβώς απαντά το Τα ηχεία είναι κάτι που οι περισσότεροι προσπαθούν να κρύψουν μέσα στο σπίτι, εκτός κι αν είναι κανείς σκληροπυρηνικός του καλού ήχου. Κι εδώ ακριβώς απαντά το Rating: 0

Ένα ασύρματο ηχείο κόσμημα για το σαλόνι

Ένα ασύρματο ηχείο κόσμημα για το σαλόνι

Τα ηχεία είναι κάτι που οι περισσότεροι προσπαθούν να κρύψουν μέσα στο σπίτι, εκτός κι αν είναι κανείς σκληροπυρηνικός του καλού ήχου.

Κι εδώ ακριβώς απαντά το Tivoli Audio Sphera Speaker, που δεν σε πειράζει καθόλου να αφήσεις σε κοινή θέα, μιας και είναι περισσότερο αντικείμενο design παρά ηχείο με τη στενή έννοια του όρου.

i18l3dl8

Τα κυκλικά αυτά ηχεία δουλεύουν τόσο με Wi-Fi όσο και Bluetooth και δεν χρειάζονται καλώδια, την ίδια ώρα που η επαναφορτιζόμενη μπαταρία τούς χαρίζει ενέργεια για τουλάχιστον 8 ώρες.

udh6rxw1

Το μεγάλο ατού είναι φυσικά ότι μοιάζουν με μικρά, κομψά έργα τέχνης και μπορείς να τα κρεμάσεις στον τοίχο ή να τα βάλεις στη βιβλιοθήκη, αποτελώντας τμήματα της διακόσμησης παρά πράγματα που πρέπει να κρυφτούν.

ukofrpm4

Το κόστος τους ανέρχεται στα 200 ευρώ…

15t7ehus

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top