Ποτέ δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο: το trailer του 8ου κύκλου του Game of Thrones στον αέρα Reviewed by Momizat on . "Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο". Με αυτή την ανάρτηση του στο Instagram ο βοηθός σκηνοθέτη, Τζόναθαν Κουίνλαν προετοίμασε τους φανατικούς οπαδούς του Game "Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο". Με αυτή την ανάρτηση του στο Instagram ο βοηθός σκηνοθέτη, Τζόναθαν Κουίνλαν προετοίμασε τους φανατικούς οπαδούς του Game Rating: 0

Ποτέ δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο: το trailer του 8ου κύκλου του Game of Thrones στον αέρα

Ποτέ δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο: το trailer του 8ου κύκλου του Game of Thrones στον αέρα

«Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο». Με αυτή την ανάρτηση του στο Instagram ο βοηθός σκηνοθέτη, Τζόναθαν Κουίνλαν προετοίμασε τους φανατικούς οπαδούς του Game of Thrones για όλα όσα θα συμβούν στον τελευταίο κύκλο του τηλεοπτικού έπους του HBO.

Ο Κουίνλαν ανέβασε τη φωτογραφία μιας ευχαριστήριας κάρτας των παραγωγών προς τους συντελεστές που εργάστηκαν για τα γυρίσματα παραδίδοντας ένα spoiler σε όλους.

«55 συνεχόμενες νύχτες. 11 εβδομάδες. 3 τοποθεσίες. Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο» έγραψε για τη μάχη όλων των μαχών που θα ολοκληρώσει τις περιπέτειες στο Ουέστερος.

Πλέον η ανάρτηση του δεν είναι online ωστόσο όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα γυρίσματα της μεγάλης μάχης που έγιναν στην περιοχή Τουμ της Βόρειας Ιρλανδίας -ήτοι στο κάστρο του Γουίντερφελ- ολοκληρώθηκαν και εξάντλησαν τους πάντες.

got

Η μάχη λέγεται ότι θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή από τη σκηνή στο επεισόδιο της σειράς Battle of the Bastards και την επίθεση στο Loot Train.

Άλλωστε η νέα μάχη χρειάστηκε σχεδόν διπλάσιο χρόνο γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί, γεγονός που μαρτυρεί το φιλόδοξο όραμα της παραγωγής.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top