Απαγόρευση κυκλοφορίας-στάσης και στάθμευσης οχημάτων, στα πλαίσια εορτασμού του Αγ.Γεωργίου στη Ν.Αμισσό Δράμας, την Κυριακή 22-04-2018 ». Reviewed by Momizat on . Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ TΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ           Έχοντας υπόψη : Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 "Περί Κώδικος Οδικής Κυκλοφορίας". Το γ Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ TΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ           Έχοντας υπόψη : Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 "Περί Κώδικος Οδικής Κυκλοφορίας". Το γ Rating: 0

Απαγόρευση κυκλοφορίας-στάσης και στάθμευσης οχημάτων, στα πλαίσια εορτασμού του Αγ.Γεωργίου στη Ν.Αμισσό Δράμας, την Κυριακή 22-04-2018 ».

Απαγόρευση κυκλοφορίας-στάσης και στάθμευσης οχημάτων, στα πλαίσια εορτασμού του Αγ.Γεωργίου στη Ν.Αμισσό Δράμας, την Κυριακή 22-04-2018 ».

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ TΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

          Έχοντας υπόψη :

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 «Περί Κώδικος Οδικής Κυκλοφορίας».
  2. Το γεγονός ότι  την Κυριακή 22-04-2018 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Γεωργίου στη Ν.Αμισσό, με διοργανωτή τον πολιτιστικό σύλλογο Ν.Αμισσού.
  3.  Το γεγονός ότι η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς, κατόπιν  εγκατάστασης ειδικής σήμανσης.
  4. Το γεγονός ότι η εν λόγω ρύθμιση αποτελεί έκτακτη περίπτωση και επιβάλλεται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για αντιμετώπιση τελείως προσωρινής κατάστασης, από τις διατάξεις της παρούσας, δεν προκαλείται  δαπάνη σε βάρος του Δημοσίου και αποσκοπούντες στην αποτροπή ενδεχομένου ατυχήματος  και την προστασία των διερχομένων.

AΔΑ:ΩΖΒΖ465ΧΘ7-8ΘΞ

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1.-     Απαγορεύουμε την κυκλοφορία, την στάση και την στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών στην οδό Αγ.Γεωργίου έμπροσθεν Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Ν.Αμισσό, την Κυριακή 22-04-2018 και από ώρα 15.00΄ έως 24.00΄.

2.-   Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση που θα   τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, με την συνδρομή του  Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.

3.-   Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

4.-    Η παρούσα να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο και να αναρτηθεί στους συνήθεις τόπους δημοσίων ανακοινώσεων .                                                                                                                                                                                                                   Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                   ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Χρήστος

                                                                                                              Αστυνομικός  Διευθυντής

ΠΡΟΣ

1) Τ.Τ. ΔΡΑΜΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

2) Α.Τ. ΔΡΑΜΑΣ

3) Τ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

4) ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

5) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

6) ΚΕΝΤΡΟ R/T  Δ.Α.ΔΡΑΜΑΣ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top