«Πόρτα» στη Χρυσή Αυγή στην Ξάνθη Reviewed by Momizat on . Αντιδράσεις αντεξουσιαστών για να μην ανοίξει γραφεία στην περιοχή Ενδιαφέροντα, ίσως και σπαρταριστά, είναι τα επεισόδια στο σίριαλ με την προσπάθεια της Χ.Α. Αντιδράσεις αντεξουσιαστών για να μην ανοίξει γραφεία στην περιοχή Ενδιαφέροντα, ίσως και σπαρταριστά, είναι τα επεισόδια στο σίριαλ με την προσπάθεια της Χ.Α. Rating:

«Πόρτα» στη Χρυσή Αυγή στην Ξάνθη

«Πόρτα» στη Χρυσή Αυγή στην Ξάνθη

Αντιδράσεις αντεξουσιαστών για να μην ανοίξει γραφεία στην περιοχή

Ενδιαφέροντα, ίσως και σπαρταριστά, είναι τα επεισόδια στο σίριαλ με την προσπάθεια της Χ.Α. να νοικιάσει γραφεία στο πολυσυζητημένο σημείο της Ξάνθης, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και 28ης Οκτωβρίου.
Αυτή ήταν άλλωστε και η αφορμή για το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας, με αποτέλεσμα την επίθεση στον εκπαιδευτικό άλλου πολιτικού χώρου επειδή είχε περάσει μπροστά από τη Χ.Α. κολλώντας αφίσες.
Σύμφωνα με το xanthipress.gr, άτομα του αναρχικού χώρου έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια προκειμένου να μην καταφέρει να νοικιάσει γραφεία η Χρυσή Αυγή στην Ξάνθη.
Στο πλαίσιο αυτό έγινε η πορεία της περασμένης Τρίτης και πετάχτηκαν φέιγ βολάν, ενώ η δράση τους φαίνεται να είναι στοχευμένη.
Παρότι δεν υπάρχουν αποδείξεις, εντούτοις, είναι πιθανό ότι οφείλεται σε άτομα του αναρχικού/αντιφασιστικού χώρου η ευφυής κίνηση να απευθυνθούν στους υπόλοιπους ενοίκους της οικοδομής ώστε να αποτρέψουν την ενοικίαση των γραφείων, λόγω του φόβου των επεισοδίων ή γενικότερα της δράσης της Χ.Α.
Σύμφωνα με τους Χρυσαυγίτες, υπήρξαν σημειώματα κάτω από τις πόρτες των υπολοίπων γραφείων με το μήνυμα: «Μάθαμε ότι στον τρίτο όροφο ανοίγει γραφεία η Χρυσή Αυγή. Η κα (…) με το τηλέφωνο (…) νοικιάζει το Διαμέρισμα στην Χρυσή Αυγή. Να είστε σίγουροι ότι όταν ανοίξουν, όλη η πολυκατοικία άρα και εσείς θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον η πολυκατοικία θα δέχεται συχνές «επισκέψεις».
Επίσης τα μέλη της Χ.Α. κατηγορούν τον αντιφασιστικό χώρο για τα συνθήματα εναντίον του φασισμού και κόμματός τους, που βρέθηκαν γραμμένα στους τοίχους ενώ υποστηρίζουν ότι και η ιδιοκτήτρια του γραφείου δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα για να αλλάξει γνώμη. Μετά από όλα αυτά η Χ.Α. της Ξάνθης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top