ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για τη λειτουργία του ήπατος Reviewed by Momizat on . Την ανάκληση παρτίδας του συμπληρώματος διατροφής «LIVER DETOXIFIER & REGENERATOR» αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ). Συγκεκριμένα, ανακαλείται Την ανάκληση παρτίδας του συμπληρώματος διατροφής «LIVER DETOXIFIER & REGENERATOR» αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ). Συγκεκριμένα, ανακαλείται Rating: 0

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για τη λειτουργία του ήπατος

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για τη λειτουργία του ήπατος

Την ανάκληση παρτίδας του συμπληρώματος διατροφής «LIVER DETOXIFIER & REGENERATOR» αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Συγκεκριμένα, ανακαλείται η παρτίδα 3016864 1658, λόγω παρουσίας της φαρμακευτικής ουσίας παγκρεατίνης. Το προϊόν παράγεται από την εταιρεία NOW FOODS, ΗΠΑ, και διακινήθηκε στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας SPD SA, Πολωνίας, πιθανόν και μέσω διαδικτύου. Προβάλλεται ως υποστηρικτικό της υγιούς λειτουργίας του ήπατος.

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, οι επιχειρήσεις που είναι υπεύθυνες για τη διακίνηση του προϊόντος στην Ελλάδα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους πελάτες τους, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά και επιπλέον να ενημερώσουν τον ΕΟΦ στην περίπτωση που το προϊόν εξήχθη σε άλλη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top