Η Δόξα 1-1 με την Ξάνθη Reviewed by Momizat on . Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό της Δόξας Δράμας με την Ξάνθη. Το Σάββατο (12/5) το απόγευμα στο γήπεδο της Δράμας, η Δόξα αντιμέτωπισε σε φιλικό την Ξάνθη. Οι φι Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό της Δόξας Δράμας με την Ξάνθη. Το Σάββατο (12/5) το απόγευμα στο γήπεδο της Δράμας, η Δόξα αντιμέτωπισε σε φιλικό την Ξάνθη. Οι φι Rating: 0

Η Δόξα 1-1 με την Ξάνθη

Η Δόξα 1-1 με την Ξάνθη

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό της Δόξας Δράμας με την Ξάνθη.

Το Σάββατο (12/5) το απόγευμα στο γήπεδο της Δράμας, η Δόξα αντιμέτωπισε σε φιλικό την Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Έρικ Γέντρισεκ στο 19ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 56′ με τον Στεφάνοβιτς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Κοτσάνης (Χασιώτης – Παστιάδης) της ΕΠΣ Δράμας και 4ος διαιτητής ο κ. Χορόζογλου.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Βούρας (55′ Μένκα), Ριζογιάννης (55′ Νατσιόπουλος), Όστοϊτς (55′ Σταματόπουλος), Κουσκουνάς (46′ Καπνίδης), Γουνδουλάκης (46′ Ντατίδης), Σιώπης (46′ Σπυρόπουλος), Γκότοβος (61′ Πεταυράκης), Βιτλής (46′ Βαλλιάνος), Μπαϊκαρά (46′ Μαρκόπουλος), Κάσες (46′ Στεφάνοβιτς), Λίτσκας (55′ Αρναρέλλης).

ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Τζουρίτσκοβιτς, Συλλά, Γέντρισεκ, Καμαρά, Φασίδης, Κασάδο, Κίκε, Λουσέρο. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους πέρασαν οι Ντε Λούκας, Μεχία, Σουλεϊμάν Οκάν ενώ κατά τη διάρκειά του αγωνίστηκαν και οι: Σταθάκης, Ορφανίδης, Σαμπανίδης, Χατζητερζόγλου.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top