«Οι περικοπές θα αφορούν και συντάξεις κάτω από τα 1.000 ευρώ» Reviewed by Momizat on . Στην παραδοχή ότι οι συντάξεις θα περικοπούν από την 1η Ιανουαρίου του 2019, καθώς θα εφαρμοστεί ο ψηφισμένος νόμος με την πληρωμή του Δεκεμβρίου, προχώρησε ο υ Στην παραδοχή ότι οι συντάξεις θα περικοπούν από την 1η Ιανουαρίου του 2019, καθώς θα εφαρμοστεί ο ψηφισμένος νόμος με την πληρωμή του Δεκεμβρίου, προχώρησε ο υ Rating: 0

«Οι περικοπές θα αφορούν και συντάξεις κάτω από τα 1.000 ευρώ»

«Οι περικοπές θα αφορούν και συντάξεις κάτω από τα 1.000 ευρώ»

Στην παραδοχή ότι οι συντάξεις θα περικοπούν από την 1η Ιανουαρίου του 2019, καθώς θα εφαρμοστεί ο ψηφισμένος νόμος με την πληρωμή του Δεκεμβρίου, προχώρησε ο υφυπουργός Κοινωνικής Απασχόλησης Τάσος Πετρόπουλος, σε δηλώσεις του την Κυριακή στον ΣΚΑΪ.

«Οι περικοπές θα αφορούν και συντάξεις κάτω από τα 1.000 ευρώ», σημείωσε ο κ. Πετρόπουλος και έσπευσε να σημειώσει ότι τον Οκτώβριο θα δουν πόσο θα μειωθούν και ότι θα τις βελτιώσουν. «Έχουμε μπροστά μας 7 μήνες για τις συντάξεις» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Πετρόπουλος.

Όπως είπε ο αρμόδιος υφυπουργός, οι μειώσεις θα κυμανθούν από 5 έως και 200 ευρώ ανά σύνταξη. Σύμφωνα με τον υφυπουργό, «η μείωση 18% στις συντάξεις εμπεριέχει και τα επιδόματα, δεν υπάρχει πρόσθετη περικοπή επιδομάτων, οι μειώσεις στις συντάξεις δεν θα υπερβαίνουν το 18%».

«Το 18% δεν αφορά όλους τους συνταξιούχους, αφορά ένα 25% με 30%… Τον Οκτώβρη θα δούμε τις ακριβείς περικοπές στις συντάξεις», σημείωσε.

Ο Τάσος Πετρόπουλος δεσμεύτηκε ακόμα ότι έως τον Αύγουστο θα καταβληθούν όλες οι εκκρεμείς κύριες συντάξεις, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top