«Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. τιμάει την μητέρα» Reviewed by Momizat on . Την Δευτέρα 14 Μαίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. προς τιμήν της μητέρας σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης. Σε μί Την Δευτέρα 14 Μαίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. προς τιμήν της μητέρας σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης. Σε μί Rating: 0

«Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. τιμάει την μητέρα»

«Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. τιμάει την μητέρα»

Την Δευτέρα 14 Μαίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. προς τιμήν της μητέρας σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης.

Σε μία πολύ ξεχωριστή εκδήλωση με πλήθος κόσμου τιμήθηκε ο ρόλος της μητέρας. Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις και μουσική. Η χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας τραγούδησε για τη μητέρα, ενώ η Αγγελακοπούλου Αρετή μαθήτρια Β’ Λυκείου και η Αγγελοπούλου Αθηνά μαθήτρια Β’ Λυκείου μίλησαν για το ρόλο της σύγχρονης μητέρας μέσα από τα μάτια των παιδιών. Στη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκε και η κα Βασιλική Ζάνου, η μητέρα του διακεκριμένου επιστήμονα Θοδωρή Ζάνου, ο οποίος μαζί με την επιστημονική του ομάδα διαπρέπει παγκοσμίως. Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η δικηγόρος Ευφημία Ζάννη, η οποία μαζί με το μουσικό της σχήμα διασκέδασαν τους παρευρισκομένους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Σεμέλη Κωνσταντινίδου, ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Πατακάκης Αργύρης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαιρακτάρης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Ανέστης Τερζής, ο Πρόεδρος ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Γιώργος Ψαράς, Εκπρόσωπος του Λύκειου Ελληνίδων κα. Κλαίρη Χρυσοπούλου, η Πρόεδρος LIONS κα Φλαμούρη Αγγέλα, η Πρόεδρος Καρκινοπαθών κα Ευγενία Σαραφίδου και η Επίτιμη Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας κα Νόρα Κωνσταντινίδου.

Την προηγούμενη ημέρα Κυριακή 13 Μαίου 2018 εορτάστηκε από την Ένωση Κυριών Δράμας, το Λύκειο Ελληνίδων, την Μέριμνα Ποντίων Κυριών, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τον Σοροπτιμμιστικό Σύλλογο η εορτή της μητέρας. Μετά τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Μητροπόλεως τελέστηκε αρτοκλασία και ακολούθησε δεξίωση στο αίθριο του Σπιτιού Ανοιχτής Φιλοξενίας με πλούσια εδέσματα.  

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top