«Διανομή διατακτικών από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας» Reviewed by Momizat on . Την Τρίτη 05 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε διανομή διατακτικών του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία». Αρχικά, η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπί Την Τρίτη 05 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε διανομή διατακτικών του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία». Αρχικά, η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπί Rating: 0

«Διανομή διατακτικών από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας»

«Διανομή διατακτικών από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας»

Την Τρίτη 05 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε διανομή διατακτικών του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία».

Αρχικά, η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας Αλίκη Τσιαμούρα απηύθυνε χαιρετισμό στους ηλικιωμένους και παρέδωσε το λόγο στον Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, ο οποίος έκανε λόγο για τις δύσκολες καταστάσεις που περνά ο τόπος μας και για τους τρόπους επίλυσής τους. Αμέσως μετά το λόγο πήρε η κα. Ελισάβετ Στάθη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, η οποία μίλησε για τη σπουδαιότητα της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Εν συνεχεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων  που είναι η 15η Ιουνίου ακολούθησε ενημερωτική ομιλία με τίτλο «Κακοποίηση, κακομεταχείριση, εκμετάλλευση στην 3η ηλικία». Η ομιλία πραγματοποιήθηκε, από την Κλινική Ψυχολόγο MSc, Ψυχοθεραπεύτρια κ. Κυριακίδου Νίκη, έπειτα από πρόσκληση της Ένωσης Κυριών Δράμας-ΣΑΦ στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για το τι σημαίνει κακοποίηση, ποιες είναι οι μορφές αυτής καθώς και για το τι πρέπει να κάνει ένας ηλικιωμένος αν βιώνει μία τέτοια κατάσταση.

Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας από τον Απρίλιο 2018 ξεκίνησε την εκ νέου συνεργασία με το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα με στόχο την συνέχιση υλοποίησης του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία».

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top