Γαλλικό μανικιούρ για Ελληνίδες που «μιλούν» γαλλικά Reviewed by Momizat on . Το γαλλικό μανικιούρ παραμένει ίσως το πιο κλασικό και δημοφιλές στιλ για το διπλό βερνίκι στα νύχια. Έχουμε να μάθουμε κάτι καινούργιο, μέρες που είναι; Μόλις Το γαλλικό μανικιούρ παραμένει ίσως το πιο κλασικό και δημοφιλές στιλ για το διπλό βερνίκι στα νύχια. Έχουμε να μάθουμε κάτι καινούργιο, μέρες που είναι; Μόλις Rating: 0

Γαλλικό μανικιούρ για Ελληνίδες που «μιλούν» γαλλικά

Γαλλικό μανικιούρ για Ελληνίδες που «μιλούν» γαλλικά

Το γαλλικό μανικιούρ παραμένει ίσως το πιο κλασικό και δημοφιλές στιλ για το διπλό βερνίκι στα νύχια. Έχουμε να μάθουμε κάτι καινούργιο, μέρες που είναι;

Μόλις αρχίσουμε να βαριόμαστε μια τάση, εκείνη επανέρχεται εμμονικά, σχεδόν βασανιστικά. Και μπορεί σε αρκετά σαλόνια ομορφιάς οι κοπέλες που αναλαμβάνουν το μανικούρ και πεντικιούρ σαν έργα τέχνης με μικρή διάρκεια ζωής να έχουν κουραστεί να ακούν από τις πελάτισσές τους τη λέξη «γαλλικό», όμως τελικά το κλασικό ποτέ δεν πεθαίνει.

Τι αλλάζει; Για το φετινό καλοκαίρι δεν είναι τόσο γυαλιστερό, γίνεται πιο ματ, πιο τετράγωγο και πιο διακριτικό. Η λευκή γραμμή λεπταίνει και δεν είναι πλέον σαν ασβέστης.

 Και να σκεφτεί κανείς ότι ως τάση ξεκίνησε ήδη από τη δεκαετία του ’30, φυσικά από την Coco Chanel, που ήθελε να χρησιμοποιήσει κωδικούς μάρκετινγκ για να προωθήσει τις επαναστατικές ιδέες της για την εποχή, με έναν τρόπο που θα είχε διάρκεια στον χρόνο.

Και φυσικά επανήλθε δυναμικά στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, για να μη φύγει ποτέ από τη χρωματική παλέτα των γυναικών που θέλουν να έχουν πάντοτε περιποιημένα άκρα. Για να αποκτήσει στο σήμερα και παραλλαγές, όπως το ανάποδο γαλλικό μανικιούρ, δηλαδή με ροζ γραμμή και λευκή βάση, να γίνει πιο ροζ και πιο μπεζ, να αποκτήσει και χρώμα. Parlez-vous francais?

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top