Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας σας ενημερώνει …. Reviewed by Momizat on . Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας σας ενημερώνει ότι στις 08-6-2018 και Ω/19.00’ συμμετείχε με το διασωστικό της όχημα και πλήρωμα τριών ατόμων με επικεφαλής τον Δ Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας σας ενημερώνει ότι στις 08-6-2018 και Ω/19.00’ συμμετείχε με το διασωστικό της όχημα και πλήρωμα τριών ατόμων με επικεφαλής τον Δ Rating: 0

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας σας ενημερώνει ….

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας σας ενημερώνει ….

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας σας ενημερώνει ότι στις 08-6-2018 και Ω/19.00’ συμμετείχε με το διασωστικό της όχημα και πλήρωμα τριών ατόμων με επικεφαλής τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Αντιπύραρχο Δαδούδη Κωνσταντίνο και τον Επιπυραγό Στούπα Δανιήλ, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με θέμα:

«ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ».

Στην επίδειξη πήρε μέρος το Περιφερειακό Τμήμα TRENTO του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού με το τμήμα εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών, με διασωστικά σκυλιά που έφερε μαζί του.

 Στην εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλαγούν απόψεις μεταξύ των επαγγελματιών διασωστών – πυροσβεστών και των εθελοντών διασωστών, τόσο του Περιφερειακού τμήματος Δράμας του Ε.Ε.Σ. όσο και του περιφερειακού τμήματος TRENTO του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού.

Αναλύθηκαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι εθελοντές, και επιβεβαιώθηκε  για άλλη μια φορά η άριστη συνεργασία  μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος και των Εθελοντικών Ομάδων.

                                                                                     Δράμα 11 Ιουνίου 2018

                                                                                           Ο    Δ ι ο ι κ η τ ή ς

                                                                                Κωνσταντίνος Πασχ. Δαδούδης

                                                                                              Αντιπύραρχος

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top