Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Υγιή Παιδικά Χαμόγελα Reviewed by Momizat on .   Με την χορηγία τηςΔραμινή Επιχείρησης«ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα ''Υγιή Παιδικά Χαμόγελα'', για τα σαρ   Με την χορηγία τηςΔραμινή Επιχείρησης«ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα ''Υγιή Παιδικά Χαμόγελα'', για τα σαρ Rating: 0

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Υγιή Παιδικά Χαμόγελα

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Υγιή Παιδικά Χαμόγελα

 

Με την χορηγία τηςΔραμινή Επιχείρησης«ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα »Υγιή Παιδικά Χαμόγελα», για τα σαράντα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ένωσης Κυριών Δράμας.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δράμας, και τους εθελοντές οδοντιάτρους, που αποδέχτηκαν την πρόσκληση να εξετάσουν τα παιδιά και έπειτα να κάνουν τις απαραίτητες οδοντιατρικές πράξεις στα δόντια των παιδιών. Το πρόγραμμα αποτελούνταν από δύο φάσεις. Η πρώτη αφορούσε στην επίσκεψη εννέα εθελοντών οδοντιάτρων στα γραφεία της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας , για να εξετάσουν και να καταγράψουν τις ανάγκες των παιδιών σε ειδικό έντυπο. Η δεύτερη αφορούσε στην επίσκεψη των παιδιών στα ιατρεία των οδοντιάτρων και την οδοντιατρική πράξη. Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κυριών Δράμας ευχαριστούν από καρδιάς τον Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ Δημήτρη Γαλανόπουλο, καθώς και τους εθελοντές οδοντιάτρους.

Το κόστος της δράσης καλύφθηκε εξολοκλήρου από την Δραμινή Επιχείρηση ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α.Ε. ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

 

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top