Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης διοργανώνει εορταστική εκδήλωση Reviewed by Momizat on . Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης διοργανώνει εορταστική εκδήλωση, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 21.00μ.μ., σ Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης διοργανώνει εορταστική εκδήλωση, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 21.00μ.μ., σ Rating: 0

Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης διοργανώνει εορταστική εκδήλωση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης διοργανώνει εορταστική εκδήλωση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης διοργανώνει εορταστική εκδήλωση, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 21.00μ.μ., στο ΠΑΛΙΟ ΡΟΛΟΪ (ΤΕΙΧΗ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ), απολαμβάνοντας τους ζωντανούς ήχους της ορχήστρας ,εκλεκτά εδέσματα, παρέα με κρασί και μπύρα του τόπου μας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί βράβευση των παιδιών των μελών μας που εισήχθησαν πέρυσι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Τυπική συμμετοχή με πρόσκληση 5 ευρώ.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε αυτήν την ιδιαίτερη Τακτική Γενική Συνέλευση, σε έναν όμορφο και ιστορικό χώρο της πόλης μας, απολαμβάνοντας τους ζωντανούς ήχους της ορχήστρας, εκλεκτά εδέσματα, παρέα με κρασί και μπύρα από τον τόπο μας!!!

 

                                                                                                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                    ΣΚΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top