Πώς ετοιμαζόμαστε για το φθινοπωρινό ντιζάιν; Reviewed by Momizat on . Μπορεί να μην βιαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αρχίσουμε να ανανεώνουμε το σπίτι μας. Και δεν εννοούμε να Μπορεί να μην βιαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αρχίσουμε να ανανεώνουμε το σπίτι μας. Και δεν εννοούμε να Rating: 0

Πώς ετοιμαζόμαστε για το φθινοπωρινό ντιζάιν;

Πώς ετοιμαζόμαστε για το φθινοπωρινό ντιζάιν;

Μπορεί να μην βιαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αρχίσουμε να ανανεώνουμε το σπίτι μας.

Και δεν εννοούμε να στρώσουμε χαλιά, και να αρχίσουμε να στολίζουμε φθινοπωρινά φύλλα σαν σουπλά στο τραπέζι της κουζίνας. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με λευκά στοιχεία, να φωτίσουμε το σαλόνι,  να προσθέσουμε ακτίνες από φως.

Έστω με μπεζ κουρτίνες. Κι αν ξαφνικά θελήσουμε να ανακαλύψουμε την ψεύτικη γούνα, μαζί με διαφορετικές υφές, για να δημιουργήσουμε ένα τρισδιάστατο εφέ.

Και ύστερα θα προσθέσουμε φυτά, εσωτερικού χώρου αυτή τη φορά, θα στήσουμε ένα αυτοσχέδιο μπουντουάρ, θα στρώσουμε την τραπεζαρία με χρωματιστά σερβίτσια, και θα αφήσουμε το τζάκι για λίγο μετά. Τι θα λέγατε για Ιανουάριο;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top