Καβάλα – Δόξα Δράμας 0-0 Reviewed by Momizat on . Χωρίς γκολ και με λιγοστές αξιόλογες φάσεις ολοκληρώθηκε το φιλικό της Δόξας μέσα στην Καβάλα. Τελευταίο τεστ του Στάικου Βεργέτη, ο οποίος και σήμερα άλλαξε με Χωρίς γκολ και με λιγοστές αξιόλογες φάσεις ολοκληρώθηκε το φιλικό της Δόξας μέσα στην Καβάλα. Τελευταίο τεστ του Στάικου Βεργέτη, ο οποίος και σήμερα άλλαξε με Rating: 0

Καβάλα – Δόξα Δράμας 0-0

Καβάλα – Δόξα Δράμας 0-0

Χωρίς γκολ και με λιγοστές αξιόλογες φάσεις ολοκληρώθηκε το φιλικό της Δόξας μέσα στην Καβάλα. Τελευταίο τεστ του Στάικου Βεργέτη, ο οποίος και σήμερα άλλαξε μετά το 60’ όλο το αρχικό σχήμα

Οι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ: (Δερμιτζάκης): Δημιζάς, Ζέρης (75′ Μπλιός), Λυμπεράκης (59′ Κονταξής), Τόσκας (75′ Βοσνιάδης), Τουμανίδης (46′ Κασμερίδης), Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος (75′ Αδαμάκης), Κέρθι (75′ Ντουρτμές), Σβεν (75′ Χατζηκυριάκου), Τσούτσης (75′ Θωμαϊδης), Γεμιστός.

ΔΟΞΑ (Βεργέτης): Πίτκας (60′ Ηλιάδης), Βιτλής  (60′ Πεταυράκης), Μπαϊκαρά (60′ Σιώπης), Ζοάο Πάουλο (46′ Ρουγκάλας),  Ανδρέου (75′ Ρεβυθόπουλος),  Μακρής (60′ Παρασκευάς), Ριζογιάννης (60′ Πατράλης), Μάρτινς (60′ Νατσιόπουλος), Κρητικός (46′ Σουμά), Κρούθ (60′ Μαρκόπουλος), Κουσκουνάς (60′ Σαμπανίδης).

Δήλωση Βεργέτη: 

«Σήμερα κάναμε μια υποτονική εμφάνιση. Αυτό που απαιτείται είναι αυτή η εμφάνιση να λειτουργήσει σαν συναγερμός για το παιχνίδι της Κυριακής για το Κύπελλο. Πρέπει να προβληματιστούμε, οι προπονητές και οι παίκτες, για να παρουσιάσουμε την ομάδα καλύτερη από την σημερινή εμφάνιση. Στόχος της ερχόμενης εβδομάδας είναι να εστιάσουμε τακτικά στο παιχνίδι του κυπέλλου και να φρεσκάρουμε την ομάδα ώστε να διεκδικήσουμε με καλύτερες προοπτικές την πρόκριση».

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top