Μήνυμα για την έναρξη του νέου σχολικού έτους Reviewed by Momizat on . ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητά μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας! Αυτήν την ημέρα που ξαναχτυπά το κουδούνι του σχολείου και σας καλωσορίζει στους χώρους του, όλοι εμείς, με τι ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητά μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας! Αυτήν την ημέρα που ξαναχτυπά το κουδούνι του σχολείου και σας καλωσορίζει στους χώρους του, όλοι εμείς, με τι Rating: 0

Μήνυμα για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Μήνυμα για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητά μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας!

Αυτήν την ημέρα που ξαναχτυπά το κουδούνι του σχολείου και σας καλωσορίζει στους χώρους του, όλοι εμείς, με τις μεσιτείες των Τριών Ιεραρχών και την ευλογία της εκκλησίας, σας ευχόμαστε ένα καλό ταξίδι στη γνώση, ώστε η νέα σχολική χρονιά να φέρει πρόοδο και τα όνειρά των μαθητών και των μαθητριών να εκπληρωθούν «εν σοφία και αρετή».

Στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης εύχομαι υγεία, ώστε απρόσκοπτα να υλοποιούν το δημιουργικό τους έργο, συνεργαζόμενοι με τον τρίτο πυλώνα της εκπαίδευσης, τους γονείς των μαθητών, οι οποίοι τους εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν, το παιδί τους!

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, στην Αλκή του Έθνους μας, τη Νεότητα.

Δημήτρης Κυριαζίδης

 

Βουλευτής Ν. Δράμας

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top