Τα μνημεία της Δράμας αφηγούνται Reviewed by Momizat on . Τα μνημεία της Δράμας αφηγούνται Ένα βίντεο για την πόλη και την ιστορία της Η Ένωση Κυριών Δράμας - Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Α Τα μνημεία της Δράμας αφηγούνται Ένα βίντεο για την πόλη και την ιστορία της Η Ένωση Κυριών Δράμας - Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Α Rating: 0

Τα μνημεία της Δράμας αφηγούνται

Τα μνημεία της Δράμας αφηγούνται

Τα μνημεία της Δράμας αφηγούνται

Ένα βίντεο για την πόλη και την ιστορία της

Η Ένωση Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ταινία μικρού μήκους, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, με τον τίτλο: «Τα μνημεία της Δράμας αφηγούνται».

Στόχος της ταινίας είναι η εξοικείωση των Δραμινών με την τοπική ιστορία μέσα από τα σημαντικά ιστορικά μνημεία της πόλης, καθώς και η προβολή του σε διεθνή συμπόσια, συνέδρια και ημερίδες, ως καλωσόρισμα και γνωριμία με την πόλη της Δράμας.

Ένα ολιγόλεπτο απόσπασμα, πρώτο δείγμα της προσπάθειας αυτής παρουσιάστηκε στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια αυτή έγινε εθελοντικά από όλους τους φορείς και τους συντελεστές.

 

Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top