Θέλετε ένα ψυγείο με τα αυτιά του Mickey Mouse; Reviewed by Momizat on . To ντιζάιν αναζητά διαρκώς νέες ιδέες, τάσεις, στοιχεία για να ξεχωρίσει. Τι γίνεται όταν μια εταιρία ντιζάιν αποφασίζει να «υιοθετήσει» ήρωες κινουμένων σχεδίω To ντιζάιν αναζητά διαρκώς νέες ιδέες, τάσεις, στοιχεία για να ξεχωρίσει. Τι γίνεται όταν μια εταιρία ντιζάιν αποφασίζει να «υιοθετήσει» ήρωες κινουμένων σχεδίω Rating: 0

Θέλετε ένα ψυγείο με τα αυτιά του Mickey Mouse;

Θέλετε ένα ψυγείο με τα αυτιά του Mickey Mouse;

To ντιζάιν αναζητά διαρκώς νέες ιδέες, τάσεις, στοιχεία για να ξεχωρίσει. Τι γίνεται όταν μια εταιρία ντιζάιν αποφασίζει να «υιοθετήσει» ήρωες κινουμένων σχεδίων;

Βλέπεις τις εικόνες και δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις. Είναι πολύ γλυκό για να είναι αληθινό. Φανταστείτε ένα ψυγείο με τα αυτιά του Mickey Mouse και μάλιστα σε περιορισμένο αριθμό στην αγορά.

H Smeg λοιπόν, μετά τους Dolce&Gabbana, την Mini και την Veuve Cliquot, λάνσαρε μόλις στο εμπόριο μια νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με αφορμή τα γενέθλια του Mickey Mouse και της εταιρείας που έχει ως έδρα της την Ιταλία και συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια από την ίδρυσή της.

Η φωτογραφία από μόνη της μας φτιάχνει τη διάθεση. Θυμόμαστε τα πρώτα βήματα του αγαπημένου μας ήρωα που δεν λέει να γεράσει, σε μια ασπρόμαυρη εκδοχή, μαγική, που θα κυκλοφορήσει σε μόλις 90 κομμάτια, ένα για κάθε χρόνο από το ντεμπούτο του Μίκυ.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

© 2010-2017 Powered By Indrama.gr team

Scroll to top